Krivokapić: Policija i Tužilaštvo glavne prepreke za borbu protiv kriminala
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

PODGORICA - Nosilac liste “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić rekao je da su glavne prepreke u borbi protiv kriminala i korupcije u Crnoj Gori policija i tužilaštvo za koje smatra da su u funkciji aktuelne vlasti i grupa bliskih nosiocima vlasti.

“Direktnog krivca nalazim u upravi policije i tužilaštvu što znači da neko ne radi svoj posao kako treba ili ga definiše na nivou partijske podobnosti i poslušnosti. Jeste Crna Gora povezana rodbinski, jer smo mi mali prostor i svako svakoga zna i to predstavlja potencijalnu opasnost za djelovanje nepotizma i svih oblika korupcije”, rekao je Krivokapić.

On je dodao da predstavnici pobjedničkih koalicija žele da iskažu svaki primjer korupcije, “da narod bude upoznat sa tim i da mediji i nevladine organizacije budu četvrti stub koji će ukazivati na bilo koju zloupotrebu”.

Povodom proslave njegove izborne pobjede u Srbiji i Republici Srpskoj, Krivokapić je naglasio da sve to što se dešavalo u regionu ima svoje dvije slike.

“Jedna je slika euforije koja se desila i u Srbiji i Republici Srpskoj, i druga, koja me pomalo zabrinula, da je ovaj dio koji se tiče bošnjačkog dijela Federacije BiH to doživio kao veliku opasnost za raspirivanje nekih nacionalnih osjećaja, jer svjedoci smo, moje godište i ja, šta to znači prisjećati se tih devedesetih godina”, rekao je Krivokapić za “Dojče vele”.

On je istakao da ima samo jednu poruku, a to je da se u Crnoj Gori “desila demokratija i sloboda”.

“Ako se to desilo, a neko se plaši toga, onda su to neki drugi problemi”, rekao je Krivokapić.

On je dodao da ga ne interesuju stavovi pojedinih lidera koji pokušavaju svaku situaciju da prikažu kao svoju pobjedu.

“Ovo je pobjeda crnogorskog naroda, koji je jasno iskazao šta želi. Mi želimo pomirenje po svim osnovama sa svima i ne možemo mi da ugrozimo nikoga”, naglasio je Krivokapić.

izvor: glas srpske

Krivokapić: Policija i Tužilaštvo glavne prepreke za borbu protiv kriminala

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano