KROZ SUZE PRIZNAO SEBI, A I SVIMA DA JE KRAJ! Dejan komentarisao svoj odnos sa Dalilom, JECAO NA SAV GLAS, a onda otkrio ZA ČIM NAJVIŠE ŽALI! (VIDEO)

Ne zna kako dalje!

Dejan Dragojević doživeo je javno poniženje u Zadruzi 5. Naime, on je u rijaliti ušao sa svojom suprugom Dalilom Dragojević, koja je u prethodnih par nedelja u veoma bliskom odnosu sa Filipom Carom. Velike svađe, polivanje vodom, ali i Dejanovo vraćanje brume obeležili su ovaj turbulentan odnos.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Sinoć je Dejan u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem imao emotivni slom. On je otkrio kako se osećao ceo dan, jer mu još uvek zakonita supruga nije prišla nijednom da vidi kako je. Dejan je ceo dan preplakao, a u intervju sa Darkom priznao kako se oseća:

Neću da te lažem , nije mi dobro, plačem ceo dan. Posle svega sam shvatio da je gućim a nisam togay bio svestan. Trudio sam se da joj udovoljim, da budem uz nju. Juče kada sam čuo da je četiri godine živel u laži totalno sam se slomio. Nisam navikao na nju ovakvu, na tu hladnoću, na to da ne dođe ceo dan da me vidi. Rekao sam, neću je nikada negativno komentarisati niti ću dati prostor da neko izvuče nešto loše iz konteksta. Neću ni da je uvredim ili povredim. Sve ove godine mi smo bili jako skladni, dopunjavali smo se. Imali smo takav odnos da možemo u džunglu da odemo i stavimo list dole i udemo srećni. Ne znam... Nikada je nisam gušio, šalili smo se, putovali smo, smejali smo se, igrali smo igrice, pravili večere. Voleli smo jedino više da odemo na večeru nego u kafanu, bili smo dosta bliski. Ne znam šta da kažem - govorio je Dejan.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Uvek sam želeo da ona drži naše dete u naručju. Mnogo smo se borili za to, bilo je tu dosta planova, kuća, kola, budućnost. Gradili smo sve zajedno iako smo se upoznali na mestu gde se to najviše osporava. Rekao sam joj da je jedina osoba koja se istakla na najbolji način a došla je iz rijalitija i sada to da padne u vodu. Nisu male stvari te koje smo stvorili, zamisli da uđem u kuću i vidim te silne uspomene. Takav nam je život da smo imali mnogo lepih uspomenama i mnogo žalim i žaliću - govorio je Dragojević zbog čega mu je još teže.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Dejan je Darku ispričao kako on vidi Dalilu dok je sa Carem:

Vidim da je raspoloženija, vidim sve. Dođe kod mene i onda me vidi namrštenog, ali kakav da budem. Ne znam da li mene iko razume, ne mogu ja, previše se borim sam sa sobom. Volim je najviše na svetu ali je nikad neću uvrediti. Nisam je nikada pitao da li je zaljubljena, ne znam, ne smem, jednom me je napu*ila. Ne znam, možda je i bolje da ne znam, možda bi me i slagala. Ne znam šta smem da kažem, juće sam se pokajao što sam je zvao da priočam, ispada da je hvatam na patetiku. Neka bude ovo kraj, ako mora tako da bude. Voleo bih samo da je svesna da odavde treba izaći, ne treba prelaziti granicu. Ja kad zamislim neku sliku u glavi njih dvoje, ja gorim. Ja sam toliko poverenja u nju imao, ruku sam mogao da dam da neke stvari neće dozvoliti, kad lujem te priče ispadam glup i jadan. Onda odem i plačem i sve se lomi u meni... Ne mogu da izustim ništa, nikakvo pitanje. Ne želim ni da je stavim na stub srama, svaki moj komentar bi bio sraman po nju. Sve ja vidim i bolje nego što ljudi vide na klipu. Ne mogu sebi da dozvolim da kažem nešto loše. Nemam reči, ja sebi nisam na prvom mestu. Ona sebi jeste, ali da li je to cena da srlja u propast - - govorio je Dejan.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

U toku noć Dejan je u nekoliko navrata plakao u pušionici, pa ga je Dalila čak i provocirala pesmama koje je pevala, bog čega je ušla u sukob sa MC Damirom kada je Filipa Cara nazvala svojim partnerom.

Dejan i Dalila su se našli oči u oči u jednom momentu, kada je Dragojević upitaos voju suprugu da li je zaista spavala zagrljena sa Carem. Dalila je Dejanu prebacila da je on kriv što ona to radi, i rekla mu sledeće:

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Što dopustila sam mu da me zagrli, šta. Treba da budem sa tobom ovakvim, nikada u životu - rekla je Dalila.

Nema sumnje da ovaj ljubavni trougao intrigira javnost, a šta će se sve dešavati i kako će se njihov odnos razvijati pratite Zadrugu 5 

https://youtu.be/L_JGb6nTPJc

Autor: N.B.

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: