KRVAVI POHOD
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U
 
  

KRVAVI POHOD

JEDNA ŽENA NA SMRT IZBODENA, A DVIJE SU OZLIJEĐENE: Zbog niza napada kod Osla, policija privela 31-godišnjeg muškarca

Zbog krvavog pohoda na žene policija je rano jutros na poprište zločina uputila naoružanu policiju, helikoptere i devet ambulantnih vozila

Jedna žena je na smrt izbodena, a dvije su ozlijeđene, u nizu napada u norveškom gradu Sarpsborg, južno od Osla, priopćila je u srijedu policija.

Prve informacije o napadima stigle su nešto prije ponoći, a policija je vezi prvog napada na 50-godišnju ženu privela 31-godišnjeg muškarca s kriminalnim dosjeom.

U priopćenju policije se navodi da je osumnjičeni bio u vezi s dvije ozlijeđene žene, ali ne i s ubijenom ženom. Policija je objavila da ispituje ima li mentalno zdravlje počinitelja veze s napadima.

Izbo ju na kolodvoru

Jedna od ozlijeđenih žena je pretrpila teške ozljede, dok je napadač trećoj žrtvi nanio lakše ozljede. Jedna žena je izbodena nožem na glavnom autobusnom kolodvoru dok je čekala u automobilu, dok je druga izbodena u svom domu i ona je prepoznala napadača koji je potom uhićen.

Zbog krvavog pohoda na žene policija je rano jutros na poprište zločina uputila naoružanu policiju, helikoptere i devet ambulantnih vozila.

Snage reda su zatvorile centar grada te preko Twittera zamolili stanovnike da ostanu u svojim kućama. Policija je pokrenula istragu i pozvala očevice da se jave.

Autor: HINA

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano