Lavovi za istoriju, TL nije imao snage za Silver Scrapes.

Vođeni motom da si šampion onda kada izađeš na teren kada je najteže i pobjediš "Mad Lions-i" su u sjajnoj BO5 seriji i nakon ogromnog preokreta došli do svoje prve titule i tako prekinuli dugogodišnju dominaciju ekipa G2 Esports i Fnatic. 

Iako je izgledalo da će ovo biti samo rutinska partij za Rogue koji je nakon 2:0 u seriji malo popustio što su Lavovi iskoristili i zadali udarac protivnicima i uveli nas u petu i odlučujuću  partiju.

Ponovo je Rogue i u petom gejmu imao prednost ali je nakon ogromne borbe i sjajnih fajtova ekipa Mad Lionsa na krilima midlejnera Humanoida i njegovog Viktora uspjela da zapečati sudbinu Rogue-a i tako upiše svoje ime u stranicama istorije evropskog i svjetskog Lola.

U američkoj LCS ligi gledali smo sudar titana i dugogodišnjih rivala ekipa "Cloud 9" i "Team Liquid". C9 je brzo stekao prednost i najavio jednu brzu i rutinsku partiju u finalu medjutim TL je pokazao zube i pokazao da neće otići tiho u noć. Borili su se sjajno i došli do izjednačenja i najavili još jedan potencijalni reverse sweep tog dana kao što se desi u Evropi medjutim C9 je u petoj partiji na leđima našeg Luke "Perkza" Perkovića pokazao zašto je jednostavno najbolji tim u Americi i došao do nove titule i tako obezbjedio svoj put na MSI.

Ko će ponijeti laskavu titulu šampiona MSI-a i najaviti napad na svjetsku titulu ostaje nam da saznamo na ovom sjajnom turniru na kome će ove dvije ekipe imati nimalo lak posao protiv aktuelnog svjetskog šampiona DamWon Kia koji je na krilima midlejnera "ShowMakera-a" odradio rutinski posao i lagano prošetao korejanskom ligom.

Autor: Noctiis

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: