Lazić: Gradonačelnik odmah da podnese ostavku nakon sramnog susreta sa Džaferovićem

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Vladimir Lazić očekuje da gradonačelnik LJubiša Petrović danas podnese ostavku nakon sramnog najavljenog sastanka sa Šefikom DŽaferovićem.

DŽaferovićem.

On je naglasio da je Bijeljina zgrožena zbog današnjeg dolaska DŽaferovića koji je imao značajnu ulogu u stradanju Srba na Vozući i Ozrenu 1994. i 1995. godine jer je kao ratni načelnik Centra službi bezbjednosti /CSB/ Zenica bio upoznat o zločinima odreda "El mudžahid".

"DŽaferović je bio taj koji je predlagao i izdavao putne isprave i državljanstva BiH teroristima mudžahedinima sa Interpolovih potjernica koji su ubijali i klali djecu, žene, starce, a neki od najzloglasnijih su učestvovali i u terorističkom napadu u NJujorku 11. septembra. Povjerljivi ratni dokumenti u potpunosti su razotkrili njegovu mračnu ratnu prošlost i otklonili i najmanju sumnju da aktuelni bošnjački član Predsjedništva nije bio upoznat sa vojnom situacijom i zločinima mudžahedina na tom području", istakao je Lazić.

On je naglasio da je DŽaferović bio glavni svjedok kada su mudžahedini likvidirali stotine Srba odsijecajući im glave i koliko god pokušavao da "opere" svoju ratnu biografiju, svi dokazi ga povezuju sa svjetskim teroristima, i zato koliko danas gradonačelnik Bijeljine treba da podnese neopozivu ostavku. 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: