"LAŽOVČINO, PRED SVIMA SI ME IZBLAMIRAO!" Milica van sebe - Santana ju je dokosurio OVOM IZJAVOM! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

 I nakon što su legli da spavaju, Bora Santana i Milica Kemez nastavili su da se svađaju. Naime, između njih dvoje izbio je haos pošto se ranije sinoć povela polemika da li će živeti zajedno nakon napuštanja "Zadruge".

 Santani se to nije svidelo, a Milica je pričala kako joj je Bora ranije obećao da će biti pod istim krovom i kada napuste imanje.

 

- Lažovčino! Ćuti, molim te. Sve si mi rekao večeras. Tu si me pred svima izblamirao, da mi se svi smeju. Ti mene ućutkuješ sedam meseci - rekla je Milica.

Devojko, brate... Normalnim putem te ljubim, grlim... Šta hoćeš od mene, bre? Majke ti ga nabijem u pi*ku, bre! Ostavi me na miru! Ostavi me na miru, bre! Ti si moj đavo, to sam izvalio. Ti si izvor negativne energije, samo da te ne vidim očima. Beži od mene. Imaš urokljive oči. Molim te, pusti me da spavam. Sutra ću da pričam s tobom. Ne mogu da te gledam očima, okreni se tamo i plači, ostavi me na miru. Potresla si me - besan je bio Bora.

Zadruga 3 - Bora besan na Milicu, poručio joj da okrene glavu i plače - 07.07.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

izvor:srbijadanas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano