LAŽOVE, PROPALI KOŠARKAŠU! Lepi Mića izvređao Janjuša, ali to je samo POČETAK! Priznaj sve za Maju! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Gosti u sinoćnoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Marko Janjušević Janjuš i Lepi Mića. 

Mića i Janjuš su ušli u žestoku raspravu.

- Mića sad kaže da niko ne valja u rijalitiju. Da mi ne radimo te gluposti, da smo svi normalni, ne znam ko bi nas gledao. Što si se navrzao na mene? Ja ništa o tebi ne govorim. Boli me k*rac. Ne zanima me - rekao je Janjuš.

Z3:Narod pita - Mića i Janjuš u žestokoj raspravi - 20.08.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

- Janjuševiću, bio si simpatičan i bez Maje i Ivane u rijalitiju. Ti to voliš. Ti si propali košarkaš. Meni usta zavezati nećeš. Nemoj ti pretiti meni na kvarno. Ti si najpokvareniji čovek na svetu, ti lažeš. Ti si j*bao Maju, razvaljivao si je. Priznaj. Ti sada kažeš kako te ja ne volim. Ti sebe ne voliš, ja sam ti bio prijatelj. Stani pred ogledalom - rekao je Mića.

U emisiji je prikazan prilog svađe Miće i Janjuša iz Bele kuće.

 

- Ovde se vidi svađa gde meni Janjuš kaže da sam kvaran. Mlađo je jedini koji je stajao na Tomovićevoj strani. Janjuš se među prvima povukao iz te priče, i počeo da priča sa Mensurom. Onda se javi Zola, tvoj pismonša. Koristio si njega i Orozovića. Ti si bio taj koji je članu Mense, gurao smeće na glavu. To je bila tvoja fota. Mića nikom ne valja, jer sam tad rekao Orozoviću da ne prosipa sebi smeće po glavi. Na 10 od 12 papira na fotama -pisalo je Orozović. Vi ste veliki mangupi kad nekog drugog igrate - prokomentarisao je Mića prilog.

Ja sam se sa njima družio. Igrao sam pošteno. Znao sam za cedulje. Nisam se tad družio sa Nikolom - rekao je Janjuš.

Z3:Narod pita - Lepi Mića i Janjuš nastavljaju sukob - 20.08.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

izvor:srbijadanas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano