Leopardi poslali jasnu poruku!

Večeras je nastavljena šesneastina finala završnice "Pjesme Vatre i Leda" a u prvoj partiji večeri gledali smo dvomeč nosioca dvije titule i trenutnog šampiona ekipe Clouded Leopards i sa druge strane ekipe Luftware Division Conscripts. Ušli su u ovu seriju jako, pokazali su zašto su jedni od glavnih favorita za osvajanje i ovog turnira i smurfovali svoje protivnike. Donosimo vam ekskluzivan intervju sa trenerom Leoparda White Rabbitom.

 

N: Prije svega, hvala ti što si pristao na ovaj razgovo i čestitam tebi i tvojoj ekipi na prolazu u narednu fazu.

WR: Hvala na čestitkama, kao i na pozivu na intervju, drago mi je da mogu da doprinesem vašem radu!

N: Evo večeras smo vidjeli koliko su zaista Leopardi jaki i zašto slove za jednog od glavnih favorita turnira. Reci mi otkuda ideje za ovakav draft i šta je bilo fokus kroz pik i ban fazu, da li je to Claymoore jer je očigledno da vaš jungler ima fantastičan solo keri potencijal?

 

WR: Pa iskreno da kažem, do sada se nismo preterano spremali za pick faze partija, nego samo za ban faze draftovanja. Vidimo šta su protivnici igrali, oduzmemo im pravo u ban fazi na "comfort" pikove, i teramo ih da improvizuju, tako da jos uvek ocekujemo u ovim fazama takmicenja da su timovi nespremni na pick/ban fazu kao celinu, i da možemo da ih uzmemo na micro/macro kvalitet tima, to je bio neki fokus. I slažem se, CllayMoore je izuzetno talentovan jungler, koji ume da ima fantastične mehaničke partije.

N: Pored tog potencijala Claymoora vidjeli smo i kakav je majstor igre Maikeu a danas je to potvrdio sa pikom na Seraphine. Reci nam da li u budućnosti možemo očekivati ovakve off meta pikove jer očigledno protivnici ne mogu da se nose sa pikovima i da li postoji ijedna ekipa po tvom mišljenju koja može da vas zaustavi?

WR:  Mislim da da, kada sam pričao sa sadašnjim bot lane-om Clouded Leoparda o njihovim champion pool-ovima, shvatio sam da se radi o velikom broju heroja i kombinacija, a znamo da kada su igrači dovoljno dobri, mogu mnogo toga da izvuku, što smo i danas pokazali. Ne želim puno da pričam o konkurenciji u turniru iz prostog razloga što može biti nezahvalno procenjivati timove protiv kojih se još uvek nisi suočio, ali ako gledamo na papiru, smatram da samo Kruševac 6 može da bude potencijalna opasnost zbog individualnih igrača u tom timu.

N:I za kraj, duel koji ja najviše očekujem i koji se nadam da ću vidjeti, ko može više da nosi, Stojazi i Kristijan ili Claymoore i Maikeu?

WR: CllayMoore i Maikeu, ali voleo bih da se konkurencija potrudi da dokažu suprotno naravno.

N: Hvala ti za ovaj prijatan razgovor, želim vam svu sreću u nastavku turnira i da potvrdite taj status favorita i dosanjate San o proljeću!

WR: Hvala ti puno na razgovoru i željama, i puno sreće u daljem radu!

 

Nastavite pratiti Freljord turnir zajedno sa nama na Dzonsa TV trovo kanalu:

https://trovo.live/dzonsaTV

Autor: Noctiis

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor:
Najpopularnije
јун 5, 2020, 12:01 по подне - вук