Lids našao zamenu za Bijelsu i to kakvu!

U Lidsu su u problemu, Bijelsa još nije produžio ugovor koji ističe u junu, iako je jedan od najbolje plaćenih menadžera u PL. On je i u Čempionšipu imao neverovatan novac, ali u klubu sumnjaju da će stići ponuda nekog velikog kluba čime bi "El Loko" zaokružio karijeru.

Naime, njemu je izmakla Barselona pre osam godina kada je Pep otišao, pominjan je svojevremeno kao trener Intera, ali i PSŽ, sigurno da bi hteo da preuzme nekog velikana, što svakako zaslužuje.

Zbog toga Bijelsa produžava ugovor na po godinu dana, novac mu ne znači puno, ali ima ambiciju. Lids igra sjajno, ovo je njegova treća sezona u klubu, ali teško da može da se umeša u bitku za neke velike stvari.

Zbog toga u Jorkširu već razmišljaju šta će biti ako argentinski vizionar ne bude hteo da ostane, on ima pravilo po kome ne ostaje dugo u jednom klubu.

Izbor je pao na Đulena Lopetegija, trener Sevilje koji nije uspeo u Realu želi da se okuša u PL, a svakako da je Lids dobra polazna tačka, u pitanju je ozbiljan klub, ekonomski jak, sa velikom prošlošću iz sedamdesetih, ali i osvojenom titulom 1992. u poslednjoj godini pre nastanka PL u sadašnjem formatu.

Posle Porta, Španije gde je dobio otkaz dva dana pred Mundijal jer je potpisao ugovor sa Realom, smene u Los Blankosima, nekadašnji rezervni golman Barse i Reala se rehabilitovao u Sevilji sa kojom je prošle godine osvojio LE.

 

Preuzeto sa: sportske.net

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: