LIKVIDACIJE U SRBIJI POSLEDNJIH GODINU DANA

Likvidacije u Srbiji poslednjih godinu dana

29. januar 2021. Zoran Uskoković (22)

Telo ovog mladića, pronađeno je rano ujutru ispred zadnjeg ulaza u jednu prodavnicu. Uskoković je bio sin kriminalca iz devedesetih Zorana Uskokovića zvanog Skole, koji je likvidiran 2000. godine.

27. januar 2021. Timotije Stojanović Džimi (24)

Ubijeni Stojanović bio je navijač Partizana, tačnije grupe "Principi" koju je vodio Veljko Belivuk. Ovaj mladić ubijen je u Starčevu kada je na njega ispaljeno više hitaca.

12. novembar 2020. Bojan Mirković (34)

Mirković, koji je povezan sa škaljarskim klanom ubijen je u garaži zgrade u naselju Belvil na Novom Beogradu oko 15 sati.

17.oktobar 2020. Aleksandar Šarac (35)

Na Šarca je pucano u garaži tržnog centra "Ušće" u Beogradu, koja je u to vreme prepuna ljudi.

13.septembar 2020. Strahinja Stojanović (30)

Stojanović, koji je pripadnik kavačkog klana poginuo je u eksploziji njegovog automobila na Novom Beogradu. Sa njim u kolima bila je kolumbijska državljanka koja je lakše povređena.

17.januar 2020. Marko Vuković (41)

U Vukovića je pucano oko sedam sati uveče dok je sedeo u automobilu na parkingu ispred škole na Bežanijskoj kosi. Sa njim je u trenutku pucnjave bilo i dete. Ubijeni Vuković bio je poreklom iz Kotora i blizak kavačkom kriminalnom klanu.

16.maj 2020. Aleksandar Halabrin (25)

 

Halabrin je nestao u martu 2020. godine, a nakon dva meseca žitelj jednog sela u opštini Sopot pronašao je njegovo beživotno telo koje je bilo prekriveno tankim slojem zemlje i granja. Sumnja se da je Halbrin žrtva grupe Velje Nevolje

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: