LOMILA SVE PRED SOBOM! Mina uletela KROZ PROZOR u Belu kuću pa nasrnula na Cara - Reagovalo OBEZBEĐENJE

Noćas su Filip Car i Mina Vrbaški ušli u žestok okršaj, a tom prilikom ga je ona pljunula posred lica nakon što ju je on izvređao.  Zatim je Mina lupala na kapiju u želji da napusti rijaliti. Njihova svađa je trajala satima, a u jednom trenutku je zadrugarka počela da baca tanjire po Beloj kući.

Obezbeđenje je odmah reagovalo kako bi sprečilo veći sukob. Minu su izveli ispred kuće kako bi ih razdvojili, a onda je ona ušla kroz prozor i nastavila da divlja.

- Ti si p**ka muška! - vikala je Mina.

- Znaš li koliko me boli k*rac za tebe? Ti si dr*lja! Samo si dr*lja, ništa drugo - provocirao je Car.

- Meni ćeš pušiti k*rac, kako hoćeš! Od večeras, ti za mene više nisi žena, možeš obući na sebe šta god hoćeš! Tamo na garnituru, pa svoj posao, to je tvoj posao, e sad, da li je za veće ili manje pare, ideale, to je nešto drugo! Da su ti najsuvlja usta, ne bih ti dao kap vode da preživiš, samo mi je satisfkacija da te izvređam - nastavio je Filip.

Zadruga 4 - Neviđeni haos Mine i Cara, divljanje, lomljavina i uvrede - 02.12.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

Zadruga 4 - Mina podivljala zbog Cara, počela da baca tanjire, obezbeđenje uletelo - 02.12.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: