LPL osniva "Kuću Slavnih" kako bi pokazao poštovanje za igrače koji su dali "značajan doprinos" LOL-u

LPL Kuća slavnih nastoji „poboljšati profesionalni ekosistem“ naglašavajući važnosti kulture i profesionalnosti u Esportu, navode iz LPL organizacije.

 

Kineski LPL najavio je danas stvaranje Kuće slavnih kako bi odao poštu  igračima i esport profesionalcima  koji su dali značajan doprinos razvoju LOL-a na najvećem stepenu profesionalizma.

 

"Nadamo se da će Kuća slavnih nadahnuti igrače da teže ka većim visinama u svojoj karijeri, a profesionalci da njeguju svoj rad kao dio LPL zajednice", navode iz vrha LPL-a koji je ove godine uradio sjajan posao u organizaciji Worlds-a.

 

Da bi zadovoljili kriterijume za nominaciju u LPL "Kuću slavnih", igrači moraju biti u penziji više od tri godine. Tu se ne računaju igrači poput "RNG" superstara-a Uzija, koji se povukao početkom ove godine, i ClearLove-a "EDwarda Gaminga", koji je prešao na trenersko mjesto 2019. godine.

 

"Postupak ocjenjivanja", prema LPL-u, uključivaće pregled uspjeha igrača na domaćim i međunarodnim takmičenjima, kao i njihov glavni doprinos sceni LOL-a. Igrači su takođe morali imati "pozitivan društveni uticaj" i reputaciju te da tokom karijere nisu imali nikakvih ozbiljnih profesionalnih prekršaja ili nedozvoljenog ponašanja.

 

Što se tiče profesionalaca, analitičara, trenera, poznatih ličnosti i komentatora, oni moraju biti angažovani na jednom poslu duže od pet godina da bi bili nominovani za "Kuću slavnih". Ocjenjivaće se prema njihovim uspjesima u njihovom polju prakse, kao i prema izvanrednim dostignućima u industriji.

 

LPL turnirski odbor, prema zvaničnicima lige, svake će godine nomovati jednog do tri igrača ili trenera za Kuću slavnih, sa maksimumom od tri kandidata. Odbor će takođe pružiti "detaljno obrazloženje" za svaku nominaciju.

 

Nakon službene nominacije, profili nominovanog i "značajna dostignuća" biće dostupni javnosti jednu sedmicu, gdje će LPL profesionalci nadgledati i pružiti povratne informacije, ako je potrebno. Kandidati će potom biti službeno primljeni u LPL Kuću slavnih tokom Riot-ovog godišnjeg "All-Star" eventa.

 

Prva grupa igrača i profesionalaca pridružiće se LPL-ovoj "Kući slavnih" 18. decembra na "All-Stars-u" 2020.

 

Evropo i Ameriko, budno motrimo i čekamo tvoj sledeći potez.

 

DJNoctis

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: