LUDILO! Kristijan i Vladimir OČI U OČI: Nikad napetije, Stanija je SVE zakuvala - Padali i ŠAMARI (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

 U večerašnjoj emisiji "Životne ispovesti sa Milanom", Kristijan Golubović je pomenuo vezu Stanije Dobrojević sa Vladimirom Tomovićem, i njih dvojica su ušli u dijalog da ispeglaju situaciju koja je bila napeta zbog ranijih izjava. 

- Ja jesam nju voleo, to je istina, ali nikad ništa loše nisam rekao za tebe - rekao je Tomović Kristijanu, na šta se on nadovezao:

 

- Tačno, jesi je voleo i to ti svaka čast. Gledao sam neki klip gde si ti njoj rekao kako je ona bila sa mnom - rekao je Kristijan.

- Nisam to rekao, u videu se tačno čuje da sam joj zamerio što je bila sa oženjenim čovekom, a ništa drugo, i ti si to video - rekao je Vladimir, a Kristijan je potvrdio:

- Jesam i to je sve demantovano, a tebi svaka čast što si priznao da si je voleo - dodao je Golubović.

 

- Meni je žena pre mesec dana zveknula takav šamar, zbog Stanije, jer je ona kačila nešto na Instagramu. Glava me je bolela dva dana. Ona je jedna dama, u mojoj kući se ne psuje, ona to ne da - ispričao je Kristijan.

Zadruga 4 - Kristijan i Vladimir napokon o Staniji - 11.09.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

izvor:srbijadanas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano