LUPA NA KAPIJU - NAPUŠTA ZADRUGU! Haos EPSKIH razmera - uništava IMANJE! Pokidao BUBICU, pa kroz RAJSKI VRT (VIDEO)

Sinoć je bilo više nego burno veče u "Zadruzi". Ponedeljkom se biraju potrčci i omiljena osoba, a novi vođa Ante Baždarević izabrao je Mensura Ajdarpašića i Milicu Veselinović za potrčke.

To je izazvalo burne reakcije u Beloj kući, a ko je omiljena osoba.

Potom se održala emisija "Pretres sa Milanom Miloševićem", kada su pale brojne maske. 

Prvo se povela priča o podeli budžeta, kada se razotkrilo ko je ukrao novac od Deniz Dejm. Bane Đokić je priznao da su pare kod njega i rekao je da je Dalila učestvovala u celoj akciji.

U raspravu oko budžeta,umešala se i Aleksandra Subotić. Ona je krenula da vređa Deniz koja joj nije ostala dužna. Njih dve su ušle u žestoku raspravu.

https://youtu.be/2tSiMKb-K_8

Nakon što se svađa završila, voditelj Milan Milošević je otkrio zadrugarima da je tutulu najuobraženije zadrugara, po glasovima publike, odneo Dejan Dragojević.

Većina takmilara se složila sa tim, pa čaki i njegova supruga Dalila Dragojević.

- Slagao bih kad bih rekao da mi ne prija. To je narod koji je preljubnicu doveo do petog mesta, meni ova reakcija odgovara, ja ću uvek biti isti. Ja ne volim svoje snimke da gledam, pozvan sam u rijaliti da dajem svoj sud, takav sam-kakav sam - prokomentarisao je Dejan na to.

Titulu najuobraženije zadrugarke odnela je Aleksandra Subotić, sa čim su se takođe mnogi složili.

 

Aleksandra-Subotić
Foto: Srbija Danas

Još jedna od tema na pretresu koja se potegla bila je ondos Stefana Mihića i Mie Jovanović. 

Olga Margitić je u više navrata provocirala Mihića i dovodila ga do tačke pucanja zbog odnosa sa Miom koji je on hteo da završi, ali nikako nije mogao. Jedini dobar komentar mu je dala Dalila, ali ne i Dejan Dragojević.

Mihića je iz takta izbacio Dejanov komentar koji je otrkio da smatra da je Stefan pravi glumac koji juri kadar. Stefan je nakon toga dobio napad panike, pa je nakon toga krenuo da traži izađe iz "Zadruge" i uništavao imanje.

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: