Maja će zbog ovoga da POBESNI - Taki UHVAĆEN u zagrljaju sa ćerkinom najvećom RIVALKOM!

Otac Maje Marinković Taki sreo se sa Ivanom Šopić na snimanju jedne emisije i njih dvoje su se srdačno pozdravili i izljubili. 

Dugo se spekulisalo o tome u kakvim su odnosima Maja i Ivana, budući da je poznato da su delile istog momka Marka Janjuševića Janjuša, ali i da su ih poredili na društvenim mrežama da izgledaju isto.

 

Ivana Šopić, Taki
Ivana Šopić, Taki
Foto: Youtube printscreen/RTV Pink
 
 

Šopićeva je prva prišla Takiju i pokazala da je zakopala sve ratne sekire sa njim, a kada ju je ugledao, Majin otac se ozario i pozdravio sa njom.

Podsetimo, Taki nikako ne može da prihvati da je njegova ćerka zaljubljena u Janjuša. Otkako se saznalo da je postala "ljubavnica", Taki na sve načine pokušava da dozove pameti ćerku. 

 

Maja, Janjuš
Maja, Janjuš
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official
 
- Džukelu je finansirala celo leto, izašla je u drugi stan da bi bila sa njim. Ona nije anonimus, samim tim od mene letos nije mogla da sakrije avanturu sa Janjušem. Dolazile su mi dojave da su viđeni na splavu, a kad je ja nazovem na telefon, ona me laže da je sa drugaricom. Kad god sam došao kod nje u stan, vešto ga je krila. Nisam naivan čovek, ali su mi svi govorili pusti je - govori Radomir, i dodao da je Janjuš Maju povredio u svakom smislu.
 
Srbija danas
 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: