"MAJA I DALILA ĆE SE POBITI"! Marinkovićeva je ušla zbog Cara, a sad u Zadrugu ON ULAZI zbog Maje!

Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, se oglasio nakon ćerkinog ulaska u rijaliti i kaže da su njene grudi prelepe, mada priznaje da on voli žene sa manjim grudima, a evo i šta je rekao za Janjuša i Filipa Cara.

Da li ste videli da je Maja pokazala gole grudi čim je ušla u Zadrugu?

- Videli smo svi. Maja je baš prelepa, sve je to uradila lepo... mada malo je previše za moj ukus, ali Maja je i za veće.

-  To se videlo sinoć. On je ostao bez teksta, počeo je da muca, da menja boje. Maja je njega ispoštovala u svakom pogledu, ali on nije ispao fer prema Maji.

Hoće li se Maja i Dalila pobiti u Zadruzi?

- Da! Videli ste sinoć da se Dalila smirila, da više ne mafija po kući, da preti. Car je mnogo uticao na nju, mnogo je spustio. Izgubila je kredibilitet da bi imala pravo nekog da komentariše. Ali, ona je stari rijaliti igrač, drska je, zna gde se nalazi. Pokušava da se isčupa iz tog mulja, ali videćemo kako će se odvijati dalje situacija.

Zašto je Maja kupila parfem Dejanu?

- Ona je isti parfem kupila Caru za rođendan, ali ga je Dalila polupala. Maja je zato rekla: "E, sada ću isti da kupim i Dejanu"!

Hoće li Maja smuvati Dejana?

- Ne verujem da će Maja smuvati Dejana. On je fin dečko, lepo izgleda, ali ne verujem da će se tu išta desiti. Mada ja ništa ne bih imala protiv toga. Postoji mogućnost da se on zaljubi u nju. Videli smo svi da je nastao muk kada se ona prošetala kroz kuću.

Hoćete li Vi ući u Zadrugu?

- Imao sam ponudu od produkcije, nikada se ne zna. Rekao sam Maji ukoliko krene po zlu da me očekuje da uđem uz moju pesmu u old tajmeru - poručio je Taki u razgovoru za "Informer".

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: