MAJA ZA POROĐAJ U INOSTRANSTVU IZDVOJILA 7.000 €: Soba za relaksaciju, frizer i manikir u LUKS BOLNICI - ovo su detalji!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Maja Berović će se, prema navodima medija, poroditi u Gracu.

Maja Berović nedavno je otkrila da je u drugom stanju i da će uskoro postati majka svog prvog dečaka, te je zbog trudnoće otkazala sve nastupe i rešila da uživa i odmara do svog porođaja koji će, prema navodima medija, obaviti u Austriji.

Poznato je da pevačica živi na relaciji Beograd-Grac, a navodi se i da dosadašnje preglede nije vodila u Srbiji, već upravo u ovom austrijskom gradu. Shodno tome, Maja je odlučila da je porodi doktorka koja joj je i vodila celu trudnoću i to u luksuznoj privatnoj klinici.

Izvor blizak pevačici otkrio je za 24sedam da će tamo imati sav mogući komfor tokom boravka u bolnici, te da će Berovićeva platiti porođaj čak 7.000 evra, bilo da se obavi prirodim putem ili carskim rezom, a svaki dan preko predviđenog koji ulazi u ovu cenu, koštaće je 510 evra.

Takođe, u klinici postoji mogućnost dolaska frizera, manikira i pedikira u bolničku sobu, kao i poseban prostor za meditaciju koju može da koristi.

Majin tim je na ovu priču istakao da pevačica za sada ne želi da daje izjave.

(MONDO/ 24sedam)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano