"MAJKA JOJ JE UMRLA NA POROĐAJU!" Huso otkrio istinu o Dalilinoj POLUSESTRI - socijalna služba ODVELA DETE
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Tokom njenih rasprava sa Dejanom, saznalo se i za Husinu ćerku sa prvom ljubavlju, koju je, prema njegovoj priči, tadašnja supruga Emina odvela u dom, a posle je želela da je uzme iz hraniteljske porodice.

 Ne znam šta da vam kažem, to je bilo... Ja nisam bio tu, bio sam odsutan kada je došla ta socijalna služba i odvela dete... Bili su socijalni radnici tu. Ja sam to dete uzeo, na mene je upisano dete... Izvadio sam pasoš i odveo dete u Austriju, pošto joj je majka umrla na porođaju, majka tog deteta, to je bilo par dana pred Novu godinu 1989. godine. Te neke gluposti sad iznose, i više nego što bi trebalo - rekao je Huso za Pink.rs

Podsećamo, Dejan i Dalila su se svađali za crnim stolom i iznosili prljav veš iz njihovog braka. Tom prilikom su spomenuli i Dalilinu polusestru.

 Znaš, tvoja mama je odnela dete. Uzela je od tetaka da čuva dete, pa ga odnela u dom. Tata ti je bio u Beču, on nije ni znao - rekao je Dragojević.

- Kad je devojčica otišla u dom, moja majka nikog nije poslala u dom. Kad je želela da uzme dete, neka Nemica ga je već usvojila i odvela. Kad su došli do nje ona nije želela da da dete nazad, jer je dobila papire za usvajanje - otkrila je Dalila.

- Laž, niste imali kontakt sa njom. Samo njena mama je mogla da preda dete u dom. Uzela je dokumenta od tvog tate - dodao je Dejan.

- Za sve ovo ćeš morati da odeš u mesto kod porodice u kojoj pričaš i da odgovaraš njima. Doći ću ja sa njima, pa ćeš odgovarati u Veterniku - rekla je Dalila

SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano