Majka pravoslavka, otac musliman, a ona... Luna KONAČNO PRIZNALA koje je veroispovesti! (VIDEO)

Pevačica i pobjednica druge sezone rijalitija "Zadruga" Luna Đogani jednom prilikom je pričala o raznim stavrima iz svog života, pa je tada otkrila koje je veroispovesti.

Đoganijeva je govorila o tome koliko joj bilo teško što je razdvojena od oca, koji je tada bio u "Zadruzi", kao i o savetima koje joj je majka Anabela davala kada se upuštala u muzičku karijeru.

Luna je rešila da konačno stavi tačku na priče o njenoj veroispovesti. S obzirom da je ona dete iz mešovitog braka pitanje o njenoj verskoj pripadnosti stalno se pokreće.

Tim povodom Luna je rešila da okonča dilemu:

- Ja sam iz mešovitog braka. Moj tata je muslimanske veroispovesti, mama je sprske veroispovesti, ali je i ona takođe iz mešovitog braka. Svi smo zbrkani - rekla je Luna 

- Ja sam se krstila, izabrala sam da budem pravoslavne veroispovesti zato što sam uvek verovala u to. Svako ima pravo da bude šta hoće i u šta će da veruje. Naravno, poštujem veru mog oca, idem na slave, Bajram i tako dalje, poštujem njihove običaje. Obožavam njihove slave, hrana je uvek odlična. Ja slavim Božić - izjavila je Đoganijeva.

 

KAO MALA NISAM KRŠTENA! Luna Đogani stavila tačku na priče! Konačno priznala koje je veroispovesti!

Pročitajte više na: https://www.alo.rs/vip/zadruga-3/luna-dogani-stavila-tacku-na-price-konacno-priznala-koje-je-veroispovesti-video/279143/vest

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: