Maloletnik iz Tutina tokom nezakonitog lova teško ranio muškarca

U Novom Pazaru je pre nekoliko dana uhapšen šesnaestogodišnjak iz Tutina zbog sumnje da je u nezakonitom lovu iz nehata ranio muškarca starog 61. godinu.

Osim mladića, uhapšeni su i F.Dž. (44) i Dž.Dž. (21) iz Novog Pazara, dok je protiv još jednog lica (33) iz Tutina već podneta krivična prijava.

Oni se sumnjiče da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nezakonit lov.

Uhapšeni mladić, koji je sa ostalim osumnjičenima bio u lovu u okolini Tutina, tereti se da je ispalio hitac iz pištolja i ranio muškarca koji je zadobio teške telesne povrede i zbrinut je u Opštoj bolnici u Novom Pazaru.

F.Dž. i Dž.Dž. su, kako se sumnja, sakrili pištolj kojim je muškarac ranjen, pa se sumnjiče i za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Sudija Višeg suda za maloletnike u Novom Pazaru odredio je šesnaestogodišnjaku pritvor do 30 dana, dok je F.Dž. i Dž.Dž. odredjeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

N1.rs

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: