Mama 16-ero djece: Pogledajte koliko ja veša imam svaki dan
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Iako ih ima puno, na njihovu odjeću nikad ne upisuje imena da bi je razlikovala, već se vodi razlikovanjem po bojama što njoj i djeci znatno olakšava posao. Pogledajte i druge trikove kojima se uspješno služi

Ta Amerikanka sa suprugom Benjijem ima čak 16-ero djece, u dobi od 23 godine do 11 mjeseci.

Ovo su njihova djeca:

 

Kenn - 23 godine

Kass - 21 godina

Bridger - 21 godina

JourNee - 21 godina

Trey - 19 godina

Jaine - 17 godina

LiLee - 14 godina

SaiDee - 13 godina

NayVee - 12 godina

Luke - 11 godina

PaisLee - 9 godina

DeLayNee - 8 godina

PresLee - 7 godina

ElleCee - 6 godina

Beckham - 5 godina

Ledgerc - 11 mjeseci

Iako kažu kako ih sve vole jednako, sedmero djece je biološki njihovo, a devetero ih je usvojeno te je bračni par oduvijek želio imati veliku obitelj.

 

Sa toliko djece o kojoj se brinu, Tiffany je otkrila kako uspijeva održati red u pranju rublja te je pokazala koliko ga se nagomila nakon samo jednog dana, piše The Sun.

 

U videu kojeg je objavila na Youtube kanalu, uz pomoć svoje 14-godišnje kćeri Lilee pokazala je taktike koje joj to olakšavaju.

 

 

Inače, u njihovoj obitelji stvari funkcioniraju tako da  svako dijete dobiva jedan kućanski zadatak za koji je zadužen godinu dana, a Tiffany kaže da im to pomaže da postanu 'profesionalci' i ne mora stalno učiti različitu djecu kako da odrade pojedini posao.

 

- Ako moja djeca svaki dan nose jednu do dvije odjevne kombinacije te ih zaprljaju, pa dodajte na to pidžame i ručnike, onda možete zamisliti koliko rublja imamo svakog dana - objasnila je.

 

Zbog ogromne količine odjeće, ako ne opere rublje tjedan dana, kaže da bi zavladao takav kaos u kojem se više ne bi mogla snaći.

 

Tiffany objašnjava kako je najvažnija stvar u njenom pristupu pranju rublja kodiranje po boji, kako ga naziva. Tako odjeću razvrstava u 4 grupe - tamne boje, ručnici, crvene i ružičaste i potom bijele.

 

Obično svaki dan peru jednu punu mašinu odjeće crvene i ružičaste boje, a svaki put kad se jedna hrpa napuni do vrha - ide na pranje.

 

To je proces koji nema kraja, a obitelji posao olakšava posebna prostorija za pranje, sušenje i vješanje odjeće.

Ne razvrstava odjeću po imenima

Kako bi se snašla u ogromnoj količini rublja, Tiffany je osmislila svoj sistem razlikovanja odjeće po veličini. Tako za svaku veličinu stavlja na unutrašnjost točku određene boje.

 

- Budući da se kod nas odjeća očigledno nasljeđuje, glupo bi bilo da Beckham nosi majicu na kojoj piše Luke - kaže ova domišljata mama.

24sata.hr

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano