Mandić: Đukanović je Vučiću nacrtao metu
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U
Јedan od lidera Demokratskog fronta u Crnoj Gori Andrija Mandić izjavio da je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović svojim izjavama nacrtao metu na čelu predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.
 
Andrija Mandić
Andrija Mandić (Foto: N1)

- Đukanović je u sinoćnjem intervjuu nacrtao metu na čelu Aleksandru Vučiću i zato moram da mu kažem da u Crnoj Gori nije glasao Vučić, niti i jedan član njegove porodice, kao što nije nijedan građanin Srbije - rekao je Mandić za podgoričke medije.

Mandić ističe da Đukanović nije izgubio izbore od Vučića.

- Vlast u Crnoj Gori je promijenjena voljom građana Crne Gore, i bilo bi dobro da ljudi koji odlaze sa vlasti, kao i političke stranke koje se sele u opoziciju to učine dostojanstveno i da u drugima ne traže izgovore za vlastite greške -kaže Mandić.

On dodaje i da se jučerašnjim izjavama Đukanović trudio da nanese štetu predsjedniku Srbije, koji je "sve vrijeme stajao po strani i o izborima u Crnoj Gori govorio samo kada su mu oko toga postavljana pitanja“.

- Vučić je sve vrijeme pozivao da se očuva mir i stabilnost u Crnoj Gori. Mi smo imali brutalno miješanje Edija Rame u naše izbore, kao i sa pojedinih sarajevskih i zagrebačkih adresa koje su vodile otvoreni propagandni rat protiv opozicije u Crnoj Gori, sve vrijeme podržavajući režim Mila Đukanovića. O tome Đukanović večeras nije rekao ni riječ - rekao je Mandić, a prenijele su Novosti.

 
IZVOR: RTRS

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano