"Mandžukić je ležao na podu, Pjanić je jedva živio, onda je sve dramatično stalo"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Mario Mandžukić i Miralem Pjanić tri su godine dijelili svlačionicu Juventusa zajedno osvojivši brojne trofeje, ali ne i onaj najveći - pehar Lige prvaka.

Najbliže su bili, iako rezultat to ne prezentira tako, kada su 2017. izgubili 4:1 od Real Madrida u Cardiffu, a jedini pogodak za Juventus zabio je Mandžukić.

Puno priča, malo istine

Ono što je važno istaknuti kod te utakmice jest da je rezultat na poluvremenu bio 1:1, a Juventus potpuno ravnopravan protivnik na terenu. Kad su se igrači vratili na teren, ništa više nije bilo isto.

Poslije te utakmice puno se špekulisalo o tome što se na poluvremenu dogodilo u svlačionici Juventusa. Neki mediji su pisali da su se igrači Juventusa posvađali te da je zato došlo do raspada u drugom dijelu.

Tri godine kasnije o svemu je u svojoj autobiografiji progovorio Giorgio Chiellini. Iskusni stoper objasnio je da nije bilo svađe, već da su igrači bili potpuno iscrpljeni.

Finala dođu prekasno

"Bili smo ekstremno umorni nakon prvog poluvremena. Mandžukić je ležao na podu. Pjanić je jedva živio. Rekli smo sebi da se vraćamo, bilo je 1:1, ali onda je sve dramatično stalo. Ništa bitno se nije dogodilo na poluvremenu, nije bilo sukoba. Izgubili smo jer smo bili iscrpljeni. Finala za nas uvijek dođu prekasno", piše Chiellini.

Podsjetimo, Juventus je sa sedam izgubljenih finala Lige prvaka, od čega pet u nizu, apsolutni rekorder po broju poraza u utakmici za najveći trofej klupskog nogometa. 

Index.hr

 

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano