MARIJA UNIŠTILA PAULU PRED SVIMA: Otkriveno da je ogovarala Šebeza, a Kulićka je DOKUSURILA! (VIDEO)




PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Zadrugari su za crnim stolom, izloženi su pitanjima gledalaca, na koja će morati iskreno da odgovore. Naredno pitanje bilo je za Paulu Hublin i o njenim rečima koje je izgovorila za Stefana Šebeza.

Paula, rekla si za Šebeza da je presmešan i da izgleda kao neka karikatura i da ne znaš ko bi mogao da bude sa njim - bila je konstatacija.

 

Nisam ti ja kriva, što si to rekla za dečka! Šta si rekla, klošarko za dečka? - odbrusila je Andrea Rea Anđelković.

Ćuti glupačo, ostavljaš prljave maramice u kuhinji, ja sam htela reći, ali si napravila haos! Bila je neka tema da je Šebez bio sa svakom devojkom. U sobi je to neko pričao, ja sam rekla da je on presmešan, nije mi ružan, niti sam to rekla, rekla sam da je smešan i da je kao karikatura, jer ga ne mogu ozbiljno shvatiti, isto kao što i Tomovića ne mogu shvatiti, ja sam njemu isto rekla da ne znam ko pada na njegovo udvranje, tako sam rekla i za njega, ovo sa Milicom, ovo, ono - izjavila je Paula.

Uvek kad kažeš nešto, ti za stolom okreneš. Da li ti se sviđa kao muškarac? Ako nisi, onda je to, to, to si rekla. Sad si rekla da ti se ne sviđa! Kad kažeš nešto, stoj iza svojih reči! - odbrusila je Marija.

 

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

 

Zadruga 4 - Paula raskrinkana, Marija je uništila - 01.10.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

pink.rs





Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano