MATEJEVI DRUGOVI PONOVO U POLICIJI - I TO ZBOG OVIH PORUKA! Postaviće im KLJUČNO pitanje - tu se krije razlog nestanka!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Drugovi Splićanina Mateja Periša (27), koji je nestao u Beogradu uoči Nove godine, navodno će ponovo biti saslušani u Hrvatskoj.

Nakon nestanka Mateja Periša, njegovi prijatelji koji su i prijavili nestanak 31. decembra, sarađivali su sa policijom i čak išli i na poligraf koji su prošli. Nakon toga su se vratili u Split, gde su prvo bili u karantinu jer su dobili koronu, a onda ih na saslušavanja zvala i hrvatska policija. Kako navode mediji, sada bi opet trebalo da dođu na novu "rundu" razgovora, a ključno pitanje koje će im biti postavljeno jeste to da li su i od koga nabavili drogu da bi se utvrdilo da li su narkotici direktno povezani s mladićevim nestankom.

Potraga za Metejem Perišem ušla je u 22. dan. Paralelno sa istragom u Srbiji i hrvatski MUP je odlučio da ponovo ispita Matejeve prijatelje. Posle objave prepiske jednog od mladića s njegovom devojkom u kojoj priznaje da su kobne večeri koristili drogu,tamošnja policija je pozvala svu šestoricu na razgovor.

"Oko celog ovog slučaja sve više se vrti droga, a sada se postavlja pitanje da li su narkotici zapravo u centru problema i nestanka mladića. Krucijalno pitanje na kojem će insistirati jeste to da li je Matej bio drogiran, i ako jeste, kojom drogom. Sve više se sumnja da je nestanak povezan sa narkoticima, a inspektore će zanimati i od koga su ih nabavili", tvrdi izvor blizak istrazi.

Matejev otac Nenad Periš je u četvrtak u svojoj najnovijoj ispovesti istakao kako ne misli da je njegov sin uzimao narkotike te večeri kada je nestao.

Podsetimo, Matej Periš je pre svog nestanka pokušao da pozove sestru njegovog prijatelja Maju S., koja je istovremeno boravila u Beogradu. Maja je za srpske medije negirala da ima bilo kakve veze s njegovim nestankom i dodala da je ugasila naloge na društvenim mrežama jer joj ljudi prete.

Izvor: mondo.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano