MATORA U SUZAMA NAPUSTILA ZADRUGARE! Kad je Sanja izgovorila ove reči, POTPUNO SE SLOMILA! (VIDEO)

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Jovanu Tomić Matoru, a ono je bilo vezano za njenu bivšu partnerku, Sanju Stanković.

- Kažeš da je Sanja lažov, jer je lagala da te je volela dve i po godine, pa zar nisi ti lažov, jer si ti tvrdila da te Sanja voli, da je ona jedina devojka koja ti je promenila loše navike. Ko je tu onda lažov?

 
 

- Da, jeste, pomogla mi je dosta, što se tiče nekih stvari, nikada nisam imala ozbiljnu vezu, jeste mi bilo lepo, sve do trenutka... Mislim, ne znam kako to da kažem, koliko god da sam osećala nesigurnost, ona je meni dva puta za dva i po godine rekla da me voli. A to mi je rekla u idiličnim trenucima. Ne znam šta bih rekla, mislim da me je lagala kada je rekla: ,"Ne", da je to ne napolju značilo da, napolju. Apsolutno nakon suđenja nemam pravo da joj zamerim bilo šta. Trudiću se da mi bude, radiću na sebi da se zainatim, ne bih opet počela o tome. Iznervirala me je Sandra, nisu u pitanju samo kompleksi, ja sam se borila za njenu ljubav - pričala je Matora u suzama.

- Ja sam se borila protiv svih, ženo - dobacila je Sanja.

- Meni je rekla da plače zbog celokupne situacije, a sada sam videla da ima emocije prema Franu - dodala je Tomićeva.

 
 

- Ja sam dala priliku sa kojom nisam progovorila nijednu reč, ja sam Jovani govorila da je razumem, i kada je pričala sa Rialdom i Natašom. Ja sam rekla da mora da je preboli i odboli. Ja sam rekla da ne znam kako se to radi, ali da sam bila u toj sitauciji i to ne može da bude na klik. To ne može tako, nije imala vremena, jer je non-stop bila Sanja, i posle rijalitija, i kod kuće, nije bio period kada nisu imale kontakt, jer se non-stop vraćala porukama. Ovo kako se ona oseća, to je normalno, ne može sada ovde da skače i da se veseli, ona proba, ali se ona p*p*ša na sebe. Ne može jednu rečenicu da progovori, a da ova ne ustane. Ispada debil prema ovim ljudima ovde, i onda ljudi pričaju da je bolesnik, svi mi patimo za nečim, ali ne idemo ovde i pričamo svima. Znam da joj je teško, ali stani malo - odbrusila je Sandra Rešić.

- Ja sam pričala, sad ne mislim to. Verujem joj u suze, ne volim da je vidim ovakvu kada plače. Jako mi je žao što plače, ne želim da iko plače zbog mene. Lepo je to neko napisao pitanje, ona je znala da je bila voljena sa moje strane. I to "Volim te" kažem kada treba, jer ima težinu, a ako konstantno pričamo to nije onda gušt. To što kaže da se borila za moju ljubav, jeste, borila se, ali sam se ja borila sa svima, ni moji roditelji nisu bili za našu vezu, ni prijatelji. Ali niko se nije ni mešao, u početku je bila situacija sa mamom, svađala sam se - dodala je Stankovićeva, a potom je Matora napustila Belu kuću.

Zadruga 4 - Matora završila u suzama zbog Sanje, pa pobegla zbog gorčine - 22.10.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

Srbija.danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: