MEDOJEVIĆ: ĐUKANOVIĆI NE BRANE CRNU GORU, NEGO OPLJAČKANE MILIJARDE
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Predsjednik Crne Gore i njegova teroristička organizacija DPS-a su najveća prijetnja miru i bezbjednosti. Monstruozna organizacija zasnivana na švercu narkotika i cigareta i pranju novca mora biti zabranjena, njena imovina nacionalizovana, a ključne vođe optužene i osuđenje pred sudovima Crne Gore.

🗣Balkanska Konfederacija Organizovanog Kriminala na cijem je čelu Đukanović je prijetnja bezbjendosti Evrope, a i SAD i pod intenzivnim je istragama najvećih bezbjednosnih službi svijeta.
Obavjestio sam moje prijatelje u NATO da nam treba snažna politička, finansijska kadrovska, operativna i tehnička podrška za borbu protiv ove hobotnice.
📌Ova organizacija je i najveći izazov za novu Vladu i tu ne bi smjelo da bude premišljanja, čekanja, oklijevanja i traženja ideoloških alibija. Đukanović mora biti procesuiran kao vođa opasne terorističke organizacije koja najavljuje javno preko RTCG terorističke akcije protiv građana, lidera nove vlasti i vjerskih poglavara.
Pozivamo sve članove DPS kojima je na srcu Crna Gora i žele da se mijenja i razvija u miru, da napuste ovu terorističku organizaciju koja najavljuje nasilje i terorizam. Đukanovići ne brane Crnu Goru, nego opljačkane milijarde. One nijesu u šumi nego na privatnim računima van zemlje.
♦️Ovo je neka nova demokratska i slobodna Crna Gora za koju su se borili svi suverenisti i Crnogorci, i Đukanović i njegova organizacija će se morati na to navići. Inače će se suočiti sa snagom države i institucija oslobođenih okova.

Živjela Slobodna i demokratska Crna Gora!

Nebojsa Medojevic
 

Slika može sadržavati: 1 osoba, na otvorenom i uvećano

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano