MEDOJEVIĆ: "NE VJERUJ ANTIHRISTIMA NI KAD DAROVE NOSE!"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U
  1.  

Šta se promijenilo u toku jučerašnjeg dana, pa je Duško Marković radikalno promijenio svoje i stavove Đukanovića da je SPC neprijatelj države i da se sa Svetosavcima ne može razgovarati.

 

DPS je juče dobio vazne rezultate istraživanja javnog mnenja koja pokazuju da gotovo 50% pravoslavnih birača DPS nije sigurno da će dati glas DPS na izborima 30. avgusta, zbog progona pravoslavlja i naše Crkve. 

U uslovima pandemije korone i straha izazvanog bolešću, gotovo svi funkcioneri te stranke koji su isključeni iz pravoslavlja, pa čak i članovi njihovih porodica nalaze se u stanju neopisive panike zbog izvjesne mogućnosti proklestva Crkve koja je napadnuta od strane tih lica, a dobro znaju kako su im ranije prošli neki drugari koji su nasrtali na svetinje. 

 

Panika u vrhu DPS od sigurnog gubitka vlasti i od prokletsva razaraju ne samo vrh ove stranke nego se to stanje spustilo do baze. Zato Marković pokušava UDBAškim metodama da prevari ne samo Mitropolita nego i razočarane glasače DPS-a. Nadam se da uličarskim zargonom rečeno, a taj način izražavanja najveće koristi ova vlast, „prodaja cigle” neće proći i neće se nekim trulim kompromisom koga će predložiti premijer spriječiti očigledni poraz DPS-a. Nebojsa Medojevic

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano