"MENI DOĐE DA SE UBIJEM!" Džonić u zatvoru preti samoubistvom! Isplivali detalji, evo KAKO SE PONAŠA iza rešetaka

Goran Džonić (54) iz Moravca, osumnjičen da je sa četvoricom saučesnika ubio porodicu Đokić iz Aleksinca, od četvrtka se nalazi u pritvoru, u kom je će sigurno provesti i narednih mesec dana, on se i tamo, kao i što je bio slučaj i na saslušanju, ponaša vrlo čudno!

Prema rečima sagovornika, Džonić je nekoliko puta ponovio "da će se ubiti".

- Meni dođe da se ubijem! Samo se nadam da će mi se sinovi iz svega ovoga izvući živi i zdravi - navodno je rekao Džonić nakon što mu je određen pritvor do 30 dana.

Deo taktike

Džonić često plače i da deluje vrlo isrcpljeno, a kako je i sam navodno rekao u tužilaštvu, on od hapšenja uopšte ne jede.

- Rekao je i da je bolestan, da ima šećer. Vrlo je dezorijentisan i konfuzan. Da li on to sve svesno radi, jer mu je to deo taktike, ili je zaista u teškom emotivnom stanju tek će se utvrditi. Naime, on će verovartno biti podvrgnut neuropsihijatrijskom veštačenju kako bi se utvrdilo da li ima neku duševnu bolest, a naročito zbog toga što je iz vatrogasne službe otišao u invalidsku penziju kao psihički bolesnik. Mada, oni koji ga znaju da je on tu invalidsku penziju smućkao preko svojih veza - objašnjava naš izvor.

Da se Goran Džonić, koji je prvoosumnjičeni u slučaju trostrukog ubistva vlasnika menjačnice Goran Đokića (57), njegove žene Gordane (56) i ćerke Lidije (25), ponaša krajnje neuobičajeno potvrdio je i Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova.

- Glavni osumnjičeni je prirpemao alibije i pokušao da opravda svako svoje kretanje, a pokazivao je potpuno odsustvo empatije, kao da se ništa nije desilo. Samo kada bi se došlo do njega, on bi počeo da plače i gubi živce, ali kada bi ga pitali za članove njegove porodice - da li bi neko od njih mogao da izvrši ubistvo, rekao je da bi mogao. To je čovek spreman na sve - rekao je Vulin u emsiji Hit tvit na televiziji Pink.

https://youtu.be/rjuPxPiHcaE

Braća osmisla plan

Džonić je posle hapšenja ispričao i da nije sam učestvovao u zločinu, već je kao saučesnike označio svoje sinove Milana i Stefana, ali i komšije iz Moravca, braću Kostadina i Konstantina Miloševića, koji su poznati policiji. Sva četvorica su takođe uhapšena i određen im je pritvor, a sve ono što je Džonić naveo u svom iskazu u policiji, se proverava i upoređuje sa drugim, materijalnim dokazima.

- Braća su osmilsila čitav plan. Đokiće je ubio jedan od braće Milošević, onaj ćelavi sa velikom glavom, a mene su iskoristili. Dve ndelje pre ubistva ćelavi brat je došao kod mene, bio sam na placu sina i pitao me da li znam Đokiće i da samo ja mogu da mu pomognem - navodno je ispričao Goran Džonić u policiji.

On je dodao i da se uplašio za bezbednost, jer mu je u glavi bilo neko dugovanje, budući da je znao da njegov brat od tetke Goran Đokić daje pare na kamatu, kao i da su svi u selu znali da u gepeku čuva novac.

- Jojke mi je rekao da zna da imam dva sina i da će mi naknadno objasniti šta da radim. Rekao mi je da mu javim kad Đokić dođe kod svoje majke i kad odlazi od nje. Sutadan mi je dao staru "nokiju" i rekao mi da mu javim kad Đokić dođe kod majke. Video sam 26. septembra kad je Đokić pošao kući i javio sam Jojketu, a on mi je rekao da ne zaboravim da ponesem pištolj - navodno je ispričao Goran Džonić, koji je u jednom svom iskazu označio sinove kao saučesnike, ali je u drugom rekao da oni nemaju veze sa zločinom.

Srbija Danas

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: