"MENI JE SAMO MAJKA OSTALA, A TI SI JE OPSOVAO" Tomović komentarisao Kristijana, pa mu on ODBRUSIO
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Za ovonedeljnog vođu postavljen je Vladimir Tomović koji je danas imao zadatak da podeli budžete. Svi su čekali da vide koji budžet će dodeliti svom rivalu, Kristijanu Goluboviću.

 

- Ozbiljan mali budžet za Draganu, ne cenim tvoj rijaliti uopšte, kao ni instrukcije. Znam od koga si ih dobila. Želim ti sve najbolje sa Šebezom, samo njega imaš napred. Kada sam rekao da si u top 3 psihijatrijska slučaja, nisam se šalio. Izgubila si veru u muškarce, samo muškarac može da ti je vrati. Pričaš mi o muškarcu da te je tukao, da ti je najlepši. Tebe ne poznajem dovoljno dobro. Dobijaš mali - rekao je Vladimir, pa nastavio:

- Mali za Kristijana, čekao sam trenutak da mu kažem. Svaka čast za rijaliti, što na svojim leđima nosi veliki deo odgovornosti, bori se kao lav. Ko god misli da je lako ovo što on radi, nije. Pažnju 24 sata neko teško može da drži na sebi. Što se tiče rijalitija, svaka čast. Što se tiče našeg odnosa, prijatelji ne možemo da budemo. Izgubio sam poštovanje prema njemu kada mi je opsovao majku, ona nije kriva za naš sukob. Moja majka je za mene svetinja. Možemo odnose ovde da imamo samo na silu. Meni je samo majka ostala. Meni tvoj rijaliti ne smeta, ne ugrožavamo se. Najmanji budžet zbog toga - rekao je Vladimir.

- M*da me zabole za njegovo mišljenje - prokomentarisao je Golubović,.

Srbija.danas

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano