MILAČIĆ: KAO ŠTO SMO BRANILI SVAKU CRKVU I MANASTIR, NAŠA JE OBAVEZA DA ČUVAMO SVAKU DŽAMIJU, MEDRESU I VAKUF‼️
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Crni bombarder portal ne damo svetinje

 

Nismo ni sumnjali da će oni kojima ostanak na uzurpiranim funkcijama znači sve u životu, biti u stanju da vlast predaju dostojanstveno. Kakvi su bili čitav život, takvi su i danas - u stanju da unište sve čega se dohvate zarad sopstvene koristi.

 

Spremni su ostaci mafijaškog režima da izazovu i razdor i sukobe, jer to vide kao slamku spasa, kao još koji dan do neminovnog suočavanja sa vlastitim djelima. Neće u tome uspjeti.

 

Ono što se dešava u Pljevljima, ali i drugim gradovima Crne Gore, samo je nastavak onoga što je započeto u Beranama crtanjem grafita sa idiotskim porukama. Iako svi znaju ko su počinioci, njihov se identitet ne objavljuje, jer bi svima postalo jasno ko stoji iza tog sramnog čina. A stoje isti oni, koji su sinoć, opet preko nekih jadnika plaćenika, napali na ono što je najsvetije. Na mir, na slogu, na dobru volju među ljudima.

 

Ali niko više nije neznaven ni naivan. A i ruku na srce, nekada su njihove manipulacije i podmetačine bile bolje osmišljene. Dugotrajna odvojenost od realnosti, kao i paničan strah koji je zavladao među onima koji su nekada uspješno sprovodili zastrašivanja po Bukovici, danas je od njih napravio potpune klovnove. Delikventska svijest koji lomi imovinu vjerskih zajednica i ostavlja idiotske poruke na vratima džamije, prozrena je i prezrena od strane naše braće muslimana i Bošnjaka.

 

I naravno, počinilac neznan! Policija koja ekspresno otkriva i hapsi zbog statusa na fejsbuku koji objektivno opisuju lik i djelo njihovog poglavnika, nema pojma ko, u ovakvom trenutku, nasrće na osnovne ljudske vrijednosti, na mir, suživot i vjeru.

 

Ali su se prevarili ljuto. Nismo mi branili naše bogomolje, da bi sada mirno gledali kako isti ti otimači nasrću na muslimanske vjerske objekte.

 

Kao što smo branili svaku crkvu i manastir, od danas je naša obaveza, da kao zenicu oka, čuvamo svaku džamiju, medresu i vakuf. Da ih čuvamo i branimo od pomahnitalih režimskih zvijeri, jer tako branimo i sebe.

 

Ispred svake džamije i imovine islamske zajednice spremni smo, uz dozvolu nadležnog imama da postavimo redarske službe koje će, bar u ovih desetak dana dok se ne postavi novo rukovodstvo policije, raditi njihov posao i čuvati tuđu svetinju i svoj obraz.

 

Marko Milačić, „Za budućnost Crne Gore“

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano