"DANAS NE MORAM DA SKUPLJAM NOVAC, ALI..." Milan Milošević napisao POTRESNU poruku majci za 8. mart! Zaplakaćete sigurno!

O tome koliko je voditelj Milan Milošević imao teško detinjstvo, znaju svi koji su pratili rijaliti program "Zadruga", kada je on bio jedan od učesnika i ispričao svoju tešku životnu priču.

On danas spada u red najboljih i najplaćenijih voditelja, ali neke stvari koje nije proživeo u detinjstvu, ne može da nadoknadi, o čemu je pisao i danas na svom Instagram profilu. 

Naime, on je čestitao 8. mart svojoj majci, za koju je izuzetno vezan, a reči koje je napisao, paraju i najtvrđa srca.

 
 

U okviru čestitke Milošević je napisao da je nekada štedeo za poklon, kako bi za Dan žena iznenadio mamu, ali da danas, bez obzira što lagodno živi i ne mora da skuplja novac za poklon, više ništa nije isto i nije kao pre.

Njegovu poruku vam prenosimo u celosti i napominjemo da spremite maramice, jer ćete sigurno zaplakati!

- Ne mogu da ne napišem par reči... Da, 8. mart me uvek vrati u vreme unazad i školske dane kada sam po mesec dana skupljao novac da majci kupim skroman poklon za taj dan...Vrati me u trenutke kada sam plakao, jer moj tata ništa, po ko zna koji put, nije kupio mami i baš na taj dan sam se trudio da i moja majka oseti da je voljena žena i majka, ali eto... Danas ne moram da skupljam novac, ali danas nažalost nije isto, danas je sve drugačije... Ni ti majko nisi ista, a ni ja... Srećan 8. mart majko. Srećan praznik svim dragim ženama ovog sveta - napisao je Milošević.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Milosevic (@milanmilosevic_official)

 

srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: