Milica Kemez otvorila dušu, zadrugari zanemeli: "Bila sam u hraniteljskoj porodici, nisam ni znala da sam muslimanske veroispovesti!" (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Tokom igre istine, Kristijan Golubović je Milici Kemez postavio pitanje: "Da li je istina da si muslimanske veroispovesti?"

Živiela sam u kući gde se o tome nije pričalo, tačnije u hraniteljskoj porodici. Kada sam saznala da sam su mi pronašli oca, a da mi je majka umrla, i tada sam saznala da sam muslimanske veroisovesti. Slavila sam sve praznike i slavila sam pravoslavne preznike, tako sam naučila od malen. Pričali su da sam romkinja i da sam menjala ime, a to nije tačno! Moja porodica i familija nije bila uz mene, ali sam ja ipak našla baku i otišla tamo. Ona je meni sve ispričala, i da je imala sedmoro dece sa kojom je proterana. ja nisam bila u kontaktu sa njima, neke stvari ne znam ni ja, jer te ljude ne poznajem. Skoro sam imala prilike da upoznam tetku iz Bosne, kod koje sam bila. Ja prema njima osećam neke emocije ali ne jake. Kada sam bila dete, pričali su mi kako su me roditelji ostavili i kako treba da ih mrzim. Pitaa sam se zašto nas oni nisu našli, i zato ih nisam tražila, ali tada sam bila dete - rekla je Milica.

Ja sam završila frizersku školu, a potom sam upisala fakultet. Onda sam ja igrom slučaja napustila hraniteljsku porodicu, napustila sam škole i radila u salonu od čega sam plaćala stan i hranu. Otišla sam preko da radim kao promoterka, radila sam normalan posao, bez ikakve prostitucije! Niko nije išao mojim stopamam niti mi je pomagao. Ne bih savetovala devojkama da rade taj posao, ali ja sam imala cilj da otvorim svoj salon. ja sam sav novac uložila u taj salon, i krenula od nule, opet sam fenirala za 400 dinara. Da sam htela trošila bih novac na krpice ali nisam želela - rekla je Milica.

Šta je sve Milice rekla, pogledajte u nastavku.

Zadruga 4 - Ispovest Milice Kemez - 12.09.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

Pink.rs 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano