MILICA NAPUSTILA SVE! Saznalo se za nju i TOMOVIĆA - u suzama ODLAZI, a Mensur NIŠTA! Produkcija je PUSTILA

toku emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" potegla se tema koja je šokirala celu Belu kuću, a i gledaoce.

 

Naime, Lazar Čolić Zola želeo je da razotkrije Milicu Veselinović, te je za crnim stolom otkrio da se maloletnica dopisivala sa Vladimirom Tomovićem.

 

Lazar je istakao da ima prepisku i da je svojim ušima čuo da mu je pričala nešto vezano za s*ks, što je totalno pogodilo njenog dečka i Tomovićevog neprijatelja, Mensura Ajdarpašića, pa je briznuo u plač (pogledajte OVDE).

 

Veselinovićeva je zatim napustila emisiju (što je inače strogo zabranjeno), ali je niko nije sprečio ovog puta, ni Mensur, ni produkcija. Ona je pobegla u spavaću sobu i rasplakala se, a Lorna Pratnemer je prišla da joj pruži podršku

Žao mi je što sam mu prećutala to. Nisam želela da ga stresiram. Ja sam ga pozvala i rekla sam da moram da mu kažem, kad sam saznala da imaju konfilkt - jecala je Milica.

 

- Pozvala si ga iz najbolje moguće namere. Ja da sam bila na tvom mestu i da sam videla facu, ne bih ni ja nastavila. Nemaš šta da se bojiš, ako nemaš ništa - rekla je Lorna.

 

- Nikakve slike. Neću da me neko gleda drugim očima, jer sam imala konverzaciju sa čovekom od 40 godina - pričala je Milica.

 

Foto: Instagram prinscreen/tomovicvladan

 

- Napravila si grešku jer ga nisi blokirala - rekla je Lorna.

 

- Žao mi je kad sam videla njega da je zaplakao - dodala je ona.

 

- Dala sam ti reč i obećanje da ću biti tu za tebe, uvek ćeš moći da računaš na mene - istakla je Lorna, a ceo njihov razgovor poslušajte u 

https://youtu.be/zAIaJ1vmRIg

 

 

 

 

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: