MILIĆI - Muškarac iz Milića prijetio da će UBITI ODBORNIKA: Sve snimio, pa objavio na Fejsbuku
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Policija u Milićima uhapsila je Borku T. zbog ozbiljnih prijetnji po život koje je uputio odborniku u Opštini Milići M.A.

Policijska uprava Zvornik saopštila je da je osumnjičeni prijetnje snimio, pa ih objavio na društvenoj mreži Fejsbuk.

– Policijskoj stanici Milići je 25. januara oko 11 časova M.A. iz Milića prijavio je B.T. iz Milića zbog upućivanja ozbiljnih prijetnji po život, zbog čega je uhapšen oko 11.45 časova. M.A. je prijavilo osobu B.T. da je na društvenoj mreži Fejsbuk objavio video klip u kojem mu upućuje ozbiljne prijetnje po život – saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Policijski službenici Policijske stanice Milići su odmah postupili po prijavi i preduzeli sve potrebene mjere i radnje u cilju provjere tačnosti navoda prijave. Istog dana, policijski službenici su pronašli Borka T. iz Milića i uhapsili ga.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji u skladu sa zakonom i nakon toga dostavljanje Izvještaja o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje sigurnosti.

 

IZVOR: INSAJDER.IN

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano