MILIĆI - UHAPŠEN NASILNI VOZAČ Odbio alkotest, pa napao policajce
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Policija u Milićima uhapsila je A.S. nakon što je odbio alkotestiranje i napao policajce.

 

Protiv A.S. biće podnesen izvještaj za krivično djelo napad na službeno lice.

-Policijski službenici Policijske stanice Milići su, prilikom obavljanja poslova i zadataka iz svoje nadležnosti, 24. jula oko 23.50 časova, zaustavili i kontrolisali putnički automobil „Audi”, kojim je upravljao A.S. iz Milića. Nakon
što je odbio da se podvrgne kontroli prisustva alkohola u organizmu, A.S. je fizički napao policijskog službenika, ali je brzo spriječen u daljem činjenju nedozvoljenih radnji i lišen slobode- saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Navode da napadnuti policajac nije povrijeđen, a o slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

 

Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem daljih mjera i radnji u cilju kompletiranja i dokumentovanja predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj za krivično djelo „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“.

Iz PU Zvornik podsjećaju da je u toku proteklih šest mjeseci, Policijska uprava Zvornik evidentirala tri krivična djela „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“.

-Policijska uprava Zvornik osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na policijske službenike i poziva građane da se uzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja- naveli su iz policije.

IZVOR: SRSPKA INFO

MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA REPUBLIKE SRPSKE

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.