MILION DOLARA ZA BILO KAKVU INFORMACIJU: Devojčica (4) nestala pre šest dana! Policija na NOGAMA, podignuti i DRONOVI!

Kleo je poslednja videla njena majka Eli Smit unutar šatora u subotu u 1.30 sati.

Kleo Smit, devojčica stara četiri godine, nestala je iz šatora u subotu ujutru nedaleko od grada Karnarvon, gde je bila na kampovanju sa roditeljima. Nje nema već šest dana, a asutralijska policija je traži i sa zemlje i sa neba.

Vlada Zapadne Australije ponudila je nagradu od milion australijskih dolara (750.000 američkih dolara) za informacije koje bi mogle da dovedu do otkrivanja gde se nalazi četvorogodišnja devojčica koja je nestala pre šest dana.

Kleo Smit je poslednji put viđena u subotu ujutru u šatoru svoje porodice u kampu, oko 50 kilometara severno od grada Karnarvon.

Od tog momenta timovi pretražuju nepristupačni teren i obližnje more, ali do sada nisu pronašli tragove deteta ili njene vreće za spavanje.
Detektivi ističu da su ozbiljno zabrinuti za bezbednost devojčice.

Istražitelji naglašavaju da je rajsferšlus za otvaranje šatora bio previše visok da bi ga Kleo dohvatila i otvorila, te da to pokazuje da je možda oteta.

Premijer Zapadne Australije i ministar policije objavili su da daju nagradu u četvrtak, a ona će biti dodeljena za informacije koje bi dovele do pronalaska Kleo ili do hapšenja i osude osobe ili osoba koje su umešani u njen nestanak.

I detektivi i javnost se "mole za pozitivan kraj potrage".

Devojčica nestala usred noći

Kleo je poslednja videla njena majka Eli Smit unutar šatora u 1.30 sati, kada je devojčica tražila gutljaj vode. Obe su se vratile na spavanje. Kada se Eli probudila u šest sati ujutru kako bi nahranila mlađu ćerku, Kleo nije bilo.

"Kleo je bila na dušeku, naša mala beba je bila u krevetiću pored nje, a mi smo bili odvojeni na dušeku na naduvavanje. Kada sam ujutru otišla u sobu, rajsferšlus je bio otvoren, a Kleo nije bilo", ispričala je nesrećna majka.

Kada su roditelji otkrili da je nestala, pretražili su obližnja mesta, ali kako je nisu pronašli, pozvali su policiju. Usledila je velika potraga za devojčicom, uz pomoć dronova i timova koji su peške pretraživali teren.

Džon Mundej inspektor koji radi na slučaju rekao je da trenutno nema osumnjičenih i da policija nema razloga da ne veruje u ono što su im rekli majka i očuh devojčice. Policija je fokusirana na to da nađe Kleo i ne isključuje se nijedan mogući scenario.

(MONDO)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: