MILJANA KULIĆ "SAHRANILA" VOLJENU OSOBU - Plače na GROBU dok GRLI njegovu SLIKU: "Neka ti je laka crna zemlja"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Miljana Kulić šokirala je javnost kada je na svom Jutjub kanalu objavila snimak na kojem "sahranila" živog Lazara Čolića Zolu sa kojim je raskinula u "Zadruzi" i zbog kojeg je diskvalifikovana iz rijalitija.

Ona je posetila njegovo rodno mesto Doboj, gdeje otišla da kupi crninu, a potom se uputila na groblje, sa sve njegovom fotografijom u crno - beloj boji.

 

Miljana Kulić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Miljana Kulić
 

"On je preminuo. Danas mu dajem pomen. Nisam bila na sahrani jer sam bila u rijalitiju, a sad moram da odem da ispoštujem. U Doboju je sahrana, majka mu je bila tog dana. Kad svi budu otšli, da se ne bih susrela sa njima, idem sada", pričala je Miljana i dodala:

 

Miljana Kulić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Miljana Kulić

"Bosi, njegovoj majci, sam izjavila saučešće. E, moj ti. Došla sam ti na četrdesetodnevni pomen, jer si bio u rijalitiju sahranjen. Ja sam bila u Zadruzi kad si umro za mene. Jednostvano si me izdao kao čoveka i za mene si pokojni i da ti dam pomen iako nisi zaslužio", govorila je Miljana

Ipak, sa tobom sam provela tri godine. Neka ti je laka zemlja. Ovde je sahranjen Zola, umro je za mene. Nije mi teško. Nije mi žao jer da sam ostala u tom odnosu umrla bih i ja. Bio si moja beba. Palim ti poslednju cigaretu", govorila je Kulićeva u klipu.

 

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Miljana Kulić

 

"Sahranjujem njegovu dušu, sahranjujem njegov lik i delo, njegovu potenciju, apsolutno sve. Tako da, Zolice, kako si nekad bio, a sad si mrtav za mene. Poslednji put da ispušimo cigaretu. Ni ovo nisi zaslužio, da ti dođem na četrdesetodnevni pomen".

Izvor: SD

 

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano