MILJANA SPOPALA VODITELJA! Nepristojna ponuda usred emisije - svi u šoku! "Rađam zdravu decu!" (VIDEO)

U sinoćnjoj emisiji "Narod pita", gosti voditelja Darka Tanasijevića bili su Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović. Darko je u jednom trenutku bivše zadrugare pitao šta misle o činjenici da su Marko Janjušević Janjuš i Aleksandra Nikolić ponovo uhvaćeni zajedno.

- Hoću da ti kažem da mi je mnogo drago što se Maja opametila, videla sam i u finalu da je poslušala moju mamu, koja kaže da je boli da je svi slušaju više nego ja. Smatram da Janjuš samo tera inat - rekla je Miljana, a ubrzo je usledilo novo uključenje.

 

Miljana-Kulić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
 
 

- Dobro veče, Zoran iz okoline Sombora. Pozdrav za Mišela, divan dečko. Što se tiče Miljane, svi bi hteli da budu kao ona, ona je bolja od svojih roditelja i ne treba da je kritikuju - kratko je rekao gledatelj.

- Imate li neko pitanje? - nastavio je voditelj

Teško, ali takva mi je sudbina. Željko je divan dečak, mnogo dobar. Eto, ja se trudim da mu stvorim sve što mogu, idem iz rijalitija u rijaliti i nadam se da ću to uspeti - rekla je rijaliti zvezda

Mišelu svaka čast, pratim ga od početka. Vidi se odmah ko je on i čiji je naslednik. Samo treba da nađe pravu ženu koja će ga pratiti a ne Miljanu ili Minu. Treba da ima kvalitete kao tvoja mama, da bude polovina tvoje mame. Eto i Darko treba da nađe nekoga - rekao je Zoran.

- Darko samo da znaš da sam ti ja uvek na raspolaganju, za tebe uvek ima mesta u mom telu i srcu, a srce je deo tela tako da znaš - našalila se Miksi.

https://youtu.be/YU3FhU5GPTs

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: