MILO ISPAO GOSPODIN: Pogledajte kako je dočekao Krivokapića, Bečića i Abazovića koji su došli na konsultacije o mandatu /VIDEO/
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nosioci tri pobedničke koalicione liste, koje su formirale parlamentarnu većinu, Zdravko Krivokapić, Aleksa Bečić i Dritan Abazović, došli su kod predsednika  Crne Gore Mila Đukanovića na konsultacije o mandataru.

 

Tri liste su nakon konstitutivne sednice parlamenta, 23. septembra, dostavile predlog, sa potpisima 41 poslanika, da mandatar bude Krivokapić, nosilac liste Za budućnost Crne Gore.

Đukanović ima ustavnu obavezu da predloži mandatara crnogorskom parlamentu do 23. oktobra, prenosi Tanjug.

Dritan Abazović je na svom Tviter profilu objavio zajedničku fotografiju sa Krivokapićem i Bečićem uz sledeću poruku: "Krenuli smo po mandat koji su nam dali građani za formiranje prve demokratske vlade u istoriji naše države. Da, može Crna Gora".

 

Na zvaničnom Jutjub nalogu predsednika Crne Gore objavljen je video snimak na kojem se vidi kako nosioci tri pobedničke koalicione liste dolaze kod Đukanovića.

Krivokapić je krenuo da se rukuje sa predsenikom Crne Gore, ali ga je Đukanović kao i oslale pozdravio pesnicom pošto je u toku pandemija korona virusa.

Predsjednik Đukanović održao konsultacije o mandataru za sastav Vlade Crne Gore (Kadrovi)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović održao je danas konsultacije o mandataru za sastav Vlade Crne Gore sa nosiocima lista koalicija: „Za budućnost Crne Gore...

I domaćin i gosti su nosili zaštitne maske, a dok su sedili i razgovarali, držali su propisanu distancu.

Kurir.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano