MILO NE ŽELI DA PRIZNA PORAZ! Služi se lažima kako bi se DOČEPAO VLASTI, ne zna rezultate izbora
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nakon što je izgubio na izborima, Milo Đukanović izneo svoje mišljenje o rezultatu

U odboru DPS-a večeras se obratio i nedavni predsednik Crne Gore, Milo Đukanović, koji je govorio o rezultatima izbora i svom nezadovoljstvu. 

CeMI je objavio prve projekcije rezultata parlamentarnih izbora, koje, na više od 88 odsto obrađenog uzorka pokazuju da DPS ima 29 mandata, a koalicija "Za budućnost Crne Gore" može da računa na 28 mandata (jedan više nego što je to pokazao poslednji rezultat), "Mir je naša nacija" na 10 mandata, "Crno na bijelo" na četiri. Po tri mandata Socijaldemokrate i Bošnjačka stranka, dva SDP, Albanska lista i jedan AK Jednoglasno jedan.

- Što preciznije moramo da sagledamo rezultate koje dobijamo. Rezultati se još nisu prebrojali. Oko 145.000 glasova je bilo i 30 mandata. Za sada imamo 40 mandata sa tradicionalnim koalicionim partnerima. Borba za većinu poslaničkih mesta i dalje traje. Nakon toga, sačekaćemo rezultate državne izborne komisije i znati konačan rezultat - izjavio je Milo Đukanović.

- Bez obzira što su iz regionalnih političkih krugova priđeljkivali nestabilnost prisustvovali smo regularnoj kampanji - dodao je on. 

Dodao je da su rezultati autentični izraz izborne volje.

- DPS je u stanju da prizna rezultat koji je drugačiji od njenog očekivanja. Veoma poštujemo sve rezultate koje su ostvarili svi politički subjekti. Sačekaćemo rezultate DIK-a da vidimo kojoj strani pripada taj 41. mandat - rekao je Đukanović i dodao da će oni to poštovati. 

izvor: srbija danas

crni bombarder protal - izbori crna gora

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano