Miloš Biković i Momčilo Bajagić Bajaga zajedno pjevaju Dariji (video)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Miloš Biković i Momčilo Bajagić Bajaga su uoči premijere romantične komedije ''Hotel Beograd'' zajedno otpjevali pjesma "Darija", napravljenu za film, a u znak zahvalnosti glumici koja pored Bikovića tumači glavnu ulogu u filmu.

"Ova pjesma je napravljena za film Hotel Beograd kao znak zahvalnosti našoj predivnoj glumici Dijani, koja je svojim talentom i vjerom u ovaj poduhvat učinila da Beograd i Srbija zasjaju novim sjajem pod filmskim reflektorima", rekao je Miloš Biković. On se posebno zahvalio i Bajagi riječima: "Odrastao sam uz tvoje pjesme. Čast mi je što sam sa tobom, legendo, podijelio ovu mrvu stvaralaštva".

Biković u filmu "Hotel Beograd" igra glavnu ulogu - veselog srpskog zavodnika koji posle niza peripetija iznenada u Beogradu sreće svoju rusku ljubav Dariju. Lijepu Dariju - Dašu igra mlada ruska glumica Dijana Požarskaja, čije je kršeno ime Darja. Pored Bikovića i Požarskaje, u filmu glumi i veliki broj glumaca iz Srbije - Jelisaveta Teodosić, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović, Srđan Žika Todorovića, i mnogi drugi.

Milos Bikovic i Bajaga - Darja (Official video 2020)

Label and copyright: Bajaga i Instruktori Digital distribution: Download/Listen: http://kasurl.com/bikovic-i-bajaga-darja Zabranjeno svako kopiranje audio i/...

Izvor: https://www.bljesak.info/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano