MILOVA PEVAČICA MINIRALA SVOJU KARIJERU: Srpske televizije zabranile Jadranku Barjaktarović
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Pink, RTS, Hepi i Prva rešile su da više ne reklamiraju "umetnicu" koja je širila mržnju.

Srpske televizije zabranile su Jadranku Barjaktarović! Pink, Radio-televizija Srbije, Hepi i Prva rešile su da više ne reklamiraju pevačicu koja je, nastupajući na kontramitingu pristalica Mila Đukanovića u Podgorici, širila mržnju među bratskim narodima Srbije i Crne Gore.

Crnogorka, koja se proslavila u Srbiji, na žurci je prepevala poznate stihove kako bi podišla palom režimu. Ona je pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", promenila u "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". Zatim je zapevala i "Da li će se ikad sresti Srbija i Crna Gora. Ne, nema zbora..." i stavila tačku na karijeru.

- Televizija Pink osuđuje antisrpsko ponašanja Jadranke Barjaktarović. Ona je za našu izdavačku kuću "Siti rekords" snimila samo jednu pesmu, ali na našoj televiziji više neće moći da se reklamira - poručili su iz službe za medije "ružičaste televizije".

Jadranka je najčešće gostovala na javnom servisu, učestvujući u njihovim prazničnim programimma i specijalnim muzičkim emisijama. Sramnim gestom je i tu zatvorila vrata.

- RTS će uvek biti kuća za umetnike koji su svojom muzikom i svojim stavovima u javnoj sferi primer čovekoljublja. Muzika treba da nas zbližava, a ne da nas deli. Nastup jadranke Barjaktarović u Podgorici više je bio, kako kaže njena pesma, njena noć, a ne njena zora - kaže urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević.

Isto misli i urednik Hepi televizije Milomir Marić.

- Ona ni ranije nije gostovala kod nas na televiziji, pa tek sad ne znam što bismo je zvali - ističe poznati novinar.

Sa Prve televizije takođe poručuju da u njihovoj programskoj šemi nema mesta za Jadranku:

- Vrata naše kuće uvek su otvorena za sve umetnike koji bilo pesmom ili rečju šalju prave poruke, pre svega mira i saradnje. Svaka suprotna poruka, ideja ili gest sigurno zatvara ta vrata.

izvor: srbija danas

Jadranka Barjaktarović

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano