MILOVA POLICIJA KRVNIČKI ŠUTIRALA DOKTORA NAUKA DOK JE LEŽAO NA PODU: Radetiću oštećen vid, nesnosni bolovi u bubrezima
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Doktor ekonomskih nauka Predrag Radetić brutalno je pretučen pre nekoliko dana u Budvi, a na snimku koji je kružio društvenim mrežama, videlo se da nije pružao otpor kada su ga pripadnici Posebne jedinice policije šutirali.

 

Poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević obavio je na svom Fejsbuk profilu da je Radetiću oštećen vid kao i da trpi jake bolove u bubrezima.

"Peđa Radetić je brutalno pretučen u Budvi, od strane partijske milicije DPS-a“ navodi Medojević i dodaje da su ga "krvnički udarali u bubrege i sipali mu bojni otrov u spreju direktno u oči". 

Prema nalazu oftamologa, dodao je, Radetić ima svega 20 odsto vida i ima nesnosne bolove u bubrezima, što je, kako kaže, posledica krvničkih udaraca na zemlji od strane dvojice batinaša. 

Peđa je očigledno, od strane DPS bio targetiran kao meta napada jer je kao i stotine hiljada drugih podržavao litije i izražavao svoje nezadovoljstvo prema namerama satanističke sekte da otima svetinje. Uspostavio sam komunikaciju sa Peđom i na Odboru za bezbednost i Skupštini sam javno izneo ovaj ekstremni slučaj policijske brutalnosti i protivzakonite zloupotrebe milicije u odbrani vlasti i para šefova DPS", kaže Medojević. 

On dodaje, da će svi koji su učestvovali u torturi nad Peđom i svim drugim građanima Budve i Crne Gore krivično odgovarati pred sudovima slobodne Crne Gore.

"Zato je zadatak svakog poštenog i odgovornog građanina Crne Gore da se pridruži opštenarodnom pokretu za pomirenje i budućnost i preuzme svoj deo odgovornosti za oslobođenje države i naroda" zaključio je Medojević.

Kurir.rs

MILOVA POLICIJA KRVNIČKI ŠUTIRALA DOKTORA NAUKA DOK JE LEŽAO NA PODU: Radetiću oštećen vid, nesnosni bolovi u bubrezima

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.