MILOVA POLICIJA PONOVO NAPADA SRBE: Maltretirali reprezentativca Šijana - terali ga da se SKINE pa ga IZUDARALI

Šijan je iz Bosne i Hercegovine ušao u Crnu Goru, a kako saznaje portal Radio Jadran, krajnji cilj mu je bio Čanj, gdje njegova porodica već dugi niz godina posjeduje nekoliko apartmana. Međutim, prvu neprijatnost Šijan je doživeo upravo na crnogorskoj granici gde su ga policajci neko vreme zadržavali i propitivali, a zatim pustili.

Ipak, tu se ne završavaju neprijatnosti proslavljenog rukomentnog golmana.

Naime, na putu ka Herceg Novom ga je zaustavila interventna policija i nastavila sa maltretiranjem. Prema saznanjima, policajci su tražili od Šijana da se skine u donji veš, pretresali su mu automobil, neobjašnjavajući zašto i po čijem nalogu to rade. U jednom trenutku, nekoliko pripadnika interventne jedinice je, bez razloga, Šijanu zadalo nekoliko udaraca po rebrima. Očigledno da je represija DPS-a i bivšeg pomoćnika direktora Uprave policije Zorana Lazovića i dalje na snazi, kao i da je pojačana prema srpskom narodu pred izbore koji se u Herceg Novom održavaju 9. maja.

 
 

Kako se saznaje, Šijan je od BiH do Crne Gore obavio jedan poziv i to sa nosiocem liste Za budućnost Herceg Novog Ivanom Otovićem, sa kojim je dugogodišnji prijatelj, što je, uz činjenicu da je Šijan Srbin, očigledno bio razlog isljeđivanja i maltretiranja od strane crnogorske policije.

srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: