MINA SA 17 IMALA S*KS U ZADRUZI, SAD PROZIVA MALOLETNICU ZBOG ODNOSA S MENSUROM Vrbaški već zaboravila vrele scene sa 14 cimera?

Mina Vrbaški, bivša devojka Mensura Ajdarpašića oglasila se nakon što je on imao vrelu akciju sa sedamnaestogodišnjom Milicom Veselinović.

Naime, Milica i Mensur posle četiri dana veze u rijalitiju imali su odnose, a Mina je njihovu akciju žestoko prokomentarisala.

- Iskreno mislim da bi svaki komentar bio suvišan posle njenih izjava o meni. Nakon ovog klipa se baš lepo pokazala i prezentovala sebe u najboljem svetlu! PS: Bas joj je pošlo za rukom - rekla je Mina, koja je očigledno zaboravila da je prvi s*ks pred kamerama imala već prve noći kada je kročila u Belu kuću 6. septembra 2017. godine.

Vrbaški je tada imala vrelu akciju sa Nemanjom Đerićem Đeksonom i imala je godina isto koliko i Milica sada, te su mnogi prokomentarisali da je ona poslednja osoba koja može da komentariše nečije odnose.

Podsetimo, Mina Vrbaški jedna je od zadrugarki koja je tokom rijalitija promenila najviše partnera sa kojima je bila initmna. Imala je burne ljubavne veze i raskide.

Iako ima samo 20 godina, Mina Vrbaški drži rekord Zadruge u menjanju momaka.

Ona je bila sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, Anđelom Rankovićem, Jovicom Putnikovićem, Tomom Panićem, Ervinom Mujakovićem, Markom Markovićem, Adamom Đoganijem, Savom Perović, Mensurom Ajdarpašićem, Franom Pujasom, Mišelom Gvozdenovićem, a posle i Filipom Carom. A nakon raskida sa Carem odmah je našla utehu i sada je u vezi sa izvesnim Lukom.

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: