MINA VRBAŠKI OTKRILA VELIKU TAJNU: "Mensur se godinu dana LEČIO zbog mene, a Milica je VODILA NAŠU FAN STRANICU"

Ljubavne drame u ''Zadruzi 5'' iz dana u dan sve više šokiraju javnost, a atraktivna bivša zadrugarka Mina Vrbaški oplela je po zadrugarima i bez dlake na jeziku komentarisala sve aktuelnosti iz više nego uzbudljive pete sezone rijalitije.

 

- Ružno mi je što se to dešava. Ispada da prodaješ svoj brak zbog stvari koje nisu vredne, pogotovo ne sa osobom koja ne vrednuje ni sebe ni svoju porodicu, a kamoli žene. To je Car, mene ne može više da dotakne ništa što izgovara za mene. U životu se sve vraća, vratiće se i njemu kad tad. Mislim da mu sleduje haos, platiće svoje greške - počinje Mina.

Minin bivši dečko Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović imaju više nego turbulentnu vezu, a Vrbaški to ovako komentariše:

 

- Može iz tog inata da se stvori ljubav, ali ni približno velika kao naša. Svaki dan me spominje, ali gledam da se ne oglašavam i ne sudim. Prva sam pravila greške u rijalitiju. Te stvari nisu dobre za njih, Mensur je malo izgubljen, ja znam da se on godinu dana lečio i pokušao da zaboravi na mene. Milica je još mlada, mislim da je nesvesno ušla u taj odnos i to pominjenje mene je njoj napravilo mnogo veći problem - priča 

Isplivali su dokazi da je ona vodila našu fan stranicu, a onda ode kod Darka i kaže da nije pratila. Ali, nije joj za zameriti, jer ima samo 17 godina - priča Mina.

 

Potom je prokomentarisala odnos Tare Simov i Mateje Matijevića:

- Tara mi je slala poruke da je i dalje zaljubljena u Mateju. Rijaliti je tek počeo, mislim da će na kraju i Tara i Mateja pokleknuti i da će se na kraju vratiti to nešto što nisu završili - dodaje Mina.

 

- Ja Frana ni ne primećujem. Više sam na portalu, nigde ga ne vidim, ne znam šta je razlog. Žao mi je što osoba poput njega ne iznosi više svoje mišljenje - priča Mina

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: