MIODRAGA SU LEKARI OTPISALI I REKLI MU DA UMIRE! Tražio sam da mi donesu vodu Svete Petke i posle prvog gutljaja sve se PROMENILO

Pravoslavni vernici danas slave Svetu Petku, a kolone ljudi čekaju ispred crkve na Kalemegdanu kako bi dobili blagoslov, pomolili se svetici i zatražili pomoć i utehu.

"Došao je doktor posle nekog vremena, pitao da li može nešto da mi donese."

- Jednom sam bio na ivici smrti, već su me bili otpisali. U tom trenutku, jedina želja mi je bila da ozdravim, a znao sam da to ne mogu drugačije nego kroz pomoć od Boga, počeo je razgovor te 2014. godine - Beograđanin Miodrag Todorović.

Razgovor je započet sasvim slučajno, a Todorović je rekao da veruje da su ga isključivo vera, molitva i sam Bog spasli zdravstvenog problema u kom je bio.

- Pošto sam bio u jako lošem stanju, želeo sam da dobijem vodu Svete Petke. Te noći, kada sam bio u šok sobi, lekari su rekli da je verovatnoća 99 odsto da ću umreti, 1 odsto da ću preživeti. Došlo je 10 sati noću, a ja sam sve vreme razmišljao kad će doći neko da mu kažem šta mi treba.

1659773_screenshot-48_ff.jpg?ver=1603796191FOTO: PRINTSCREEN YOU TUBE

Došao je doktor posle nekog vremena, pitao da li može nešto da mi donese, šta mi je potrebno, i tražio sam mu vodu Svete Petke. Rekao mi je "Dobro, doneću ja to sutra", na šta sam mu rekao da molim da to uradi te večeri.

Inače, imao sam i sepsu i bilo je samo pitanje momenta kad ću umreti. Ujutru, kada mi je brat doneo vodu, pomislio sam "Želim da popijem ovu vodu, pa nek' umrem". Drugi dan sam već živnuo i stanje je počelo da mi se popravlja. U međuvremenu sam se iskreno molio"

2361331_whatsapp-image-20201027-at-8.02.38-am-1_ff.jpg?ver=1603796167FOTO: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ

kurir.rs/telegraf

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: