MISTERIJA NA INSTAGRAMU: Neko ušao na Matejev nalog i PREGLEDAO OBJAVU, evo na šta se sumnja
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nije prvi put da je primećena aktivnost na Matejevom nalogu.

Na Instagram profilu "Nestali Matej Periš", koja je posvećena nestalom Splićaninu pojavila se neverovatna objava. Na Jutjubu je objavljen snimak na kome se vidi kako je neko sa Instagram profila Mateja Periša pregledao objavu u kojoj su ga tagovali. Na ovoj Instragam stranici izneli su mogućnost da je Matej ušao na svoj profil ili da je u pitanju policija koja proverava komunikacije na njegovom nalogu. 

Ovo nije prvi put da se vidi ovakva aktivnost, prošlog petka je primećena aktivnost na Matejevom Viberu u 21. 53, tačno 22 nakon nestanka Ispostavilo se da opertaivci MUP ulazili na Vajber i proveravali prepiske. što je potvrdio i Matejev tata Nenad Periš.

"Verovatno su se operativci i ovog puta ulogovali na Instagram, kako bi ponovo prošli kroz Matejeve prepiske, naročito ako znamo da je on u noći nestanka koristio ovu aplikaciju kako bi se dopisivao", pojasnio je izvor Kurira.

Podsetimo, Splićanin je nestao noć uoči Nove godine, a njegovi prijatelji su, prema zvaničnim informacijama, nestanak prijavili 31. decembra u 18 časova. Mladić je, kako je rekonstruisano, bio u klubu Gotik u Beton hali, odakle je izašao oko 01.43 sata, pa trčeći otišao do Sava promenade. Nadzorna kamera restorana snimila ga je kako prilazi ledenoj Savi. Video nadzor je snimio i kako neki "objekat" pliva u reci, a ispostavilo se da je tu poslednji put uhvaćen signal njegovog mobilnog u 02.05 sati.

Nenad Periš, otac nestalog Mateja, u opsežnom razgovoru do detalja je ispičao šta ga najviše muči u istrazi, izrazio nadu da će ponovo zagrliti sina, ali i kroz suze poručio da će izdržati kakva god sudbina da ga zadesi.

"Dve rupe su vrlo bitne. To je pre svega izlazak iz bara koji nije snimljen i koji će ostati u magli, jer ne znam da li se tu nešto dogodilo, a ja ne verujem da jeste. Druga je možda čak i važnija, to je spuštanje Mateja u prostor nalik terasi pored reke Save, što je ograđen prostor dužine 15-ak metara i širine desetak. Tu takođe nemamo snimak da vidimo da li je tu bilo još nekoga ili da li je Matej prešao tu ogradu, jer je tu koso i moguće je okliznuti se i pasti. Pitao sam inspektora da li je moguće na tom mestu izaći, a da kamere ne zabeleže, jer tu ima kamera, a dobio sam odgovor: 'Da'. To su dve meni posebno bitne stvari, a treća mi je signal Matejevog mobilnog koji je lociran u blizini Ratnog ostrva. Znam da je policija zatražila od proizvođača iz Koreje da im dostavi sve podatke. Od Matejevog izlaska iz bara do tog signala prošlo je oko tri sata, a taj mobilni može dati signal jedino ako je na površini, zato mi je to vrlo bitan podatak".

Izvor: mondo.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano