Misteriozno samoubistvo u Banjaluci
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U
D. T. (49) iz Banjaluke, koji je juče pronađen mrtav u ulici Milana Radmana, izvršio je samoubistvo ispalivši sam sebi dva metka u glavu iz pištolja "CZ".

Na to ukazuju preliminarni rezultati istrage koju sprovode banjalučko Okružno javno tužilaštvo i PU Banjaluka. Tijelo je juče oko 12.10 časova pronađeno u podzemnoj garaži zgrade u Ulici Milana Radmana. U prvi mah sve je izgledalo kao ubistvo ali dokazi, koji su zatečeni na licu mjesta, su prkosili tom zaključku.

- Bilo je mnogo nejasnoća, jer su na glavi stradalog uočene dvije ulazne rane. Јedna je bila ispod brade, a druga na sljepoočnici. Pored tijela je zatečen pištolj, koji je vlasništvo D. T., kao i dvije čaure - kaže izvor blizak istrazi.

Pojašnjava da su zbog toga pored inspektora za krvne delikte na uviđaj izašli dežurni tužilac, te specijalista sudske medicine. Naložena je i obdukcija kojom je, kako saznajemo, potvrđeno da je bilo moguće da D. T. sam ispali oba hica.

- Obdukcija je potvrdila da prvi hitac, koji je ispaljen ispod brade, nije bio smrtonosan. D. T. je preminuo od drugog hica, ispaljenog u sljepoočnicu - otkriva dobro upućeni izvor.

U Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci potvrdili su da je uviđaj na licu mjesta izvršila dežurni tužilac Biljana Јanković u saradnji s policijom.

- U konkretnom slučaju nisu pronađeni elementi krivičnog djela - rekla je portparol OЈT Banjaluka Maja Đaković Vidović.

Motiv zbog koje je D. T. digao ruku na sebe nije poznat.

IZVOR: ATV

Republika / Alarmantno! Čak 4 ljudi dnevno izvrši samoubistvo, a ...

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano